reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do pracy?? Urlop wychowawczy??

zaczęłam się zastanawiać czy jest sens wracać az na 3 miesące na pół etetu. Na grudzień na pewno chce wrócić, w lutym chyba wrócę na cały eteat i tak sobie mylślę czy w styczniu też nie wróćicna cały etat. To jest 7 godzin a w sumie mam taka pracę że zawsze moge w środku dnia sobie jechac do klienta i zboczyć trochę z trasy :-) :-) :-)

reklama
Oleńka, smutne to na pewno, ale co zrobić jak się nie da inaczej
Gosiek, dobrze słyszeć, że jest ok i że Mirek to dobrze znosi :happy2:

ja sie zastanawiam czy te 3 godizny dziennie są warte 1000 złotych. gdybym miala pewnosć ze bede siedziała te 4 godizny to bym poszła ale w mojej pracy moze się okazać że będe musialam siedzieć dłuzej. Z drugiej strony u nas nikt tak na godizny nie patrzy. Jak byma w ciąży to jeździłąm na 10 i wychodziłąm okołó 16.30 czyli 8 godizn nie siedziałam wiec dlatego sie zatsanawiam czy przy takiej pracy jak moja ma to sens. Gdybym miała pracę w biurze od do to wtedy tak, ale ja dużo rzeczy mogę zorbić w domku na kompie (typu oferty dla klientów, przygotować wniosek do wysłania, wysłąc maila i takie tam)

głuszku mogę spytac gdzie pracujesz???
gosiek gratuluję,ze się tak świetnie trzymasz:-)
oleńka no jakoś to będzie...,ale z drugiej strony to ja sobie tego nie wyobrażam...

reklama
Do góry