reklama
eager
MAJOWA MAMA 06` Zadomowiona(y)
Ja wczoraj dostałam takie zaświadczeniei mam zamiar wychodzic o godzinke wczesniej...czyli od 19 go do roboty :-( smutno mi ale nie ma się co rozczulac...jak chce ten dom z bali budowac to musze na to zarobić...Mania do końca października zostaje z babcią ale babcia wraca do parcy i niestety czeka nas niania...ech
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Naprawdę Wam współczuję dziewczyny, że musicie wracać, ale na pewno maluszki was nie zapomną. Nawet tak nie myślcie.
A ja jakąś godzinkę temu wpadłam na genialny plan Normalnie aż wierzyć mi się nie chce, że wcześniej o tym nie pomyślałam. Otóż poprosiłam moją szefową, żeby mnie zwolniła a ja pójdę na bezrobotne. Na płatny wychowawczy i tak nie mam co liczyć, więc jak dostanę bezrobotne to nie będę musiała wracać do pracy i przejmować się kasą. Poza tym wychowawczy nie liczy się do lat składkowych a bezrobotne tak więc same plusy Z moim szefostwem jestem w bardzo dobrych stosunkach, więc jak będę chciała wrócić to zatrudnią mnie w innej swojej firmie a pracować i tak będę tam gdzie zawsze. Normalnie paranoja w tym kraju jest. Szkoda gadać... ale i tak się cieszę ;D
A ja jakąś godzinkę temu wpadłam na genialny plan Normalnie aż wierzyć mi się nie chce, że wcześniej o tym nie pomyślałam. Otóż poprosiłam moją szefową, żeby mnie zwolniła a ja pójdę na bezrobotne. Na płatny wychowawczy i tak nie mam co liczyć, więc jak dostanę bezrobotne to nie będę musiała wracać do pracy i przejmować się kasą. Poza tym wychowawczy nie liczy się do lat składkowych a bezrobotne tak więc same plusy Z moim szefostwem jestem w bardzo dobrych stosunkach, więc jak będę chciała wrócić to zatrudnią mnie w innej swojej firmie a pracować i tak będę tam gdzie zawsze. Normalnie paranoja w tym kraju jest. Szkoda gadać... ale i tak się cieszę ;D
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Widzisz ewe jakie sprytne jesteśmy
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Trini super widze ze wszystkie kombinujemy jak sie tylko da ;D ;D
reklama