reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
a ja wam zazdroszcze bo tez bym chciała wrócic do pracy.
wiem chyba stuknięta jestem ale bym naprawde chciala.
wiem chyba stuknięta jestem ale bym naprawde chciala.
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
chociaz Ty jedna
eager
MAJOWA MAMA 06` Zadomowiona(y)
A ja dzis wróciłam do pracy...szefowa mnie poprosiła o spotkanie...żebyu omówic to i owo, zeby mi przkazac co sie dzieje w studiu. I co??W drugiej minucie spotkania wręczyla mi wymówienie...nieźle co...
Niby miałam okres wypowiedzenia 2 tygodniowy ale w ludzkim odruchyu dała mi wybór albo okres wypowiedzenia 3 miesiące albo wychowawczy...wybrałam to pierwsze...no bo kasa jest teraz niezbędna...no nic szukam pracy w takim razie...szkoda bo lubiłam tą robotę :-(
Niby miałam okres wypowiedzenia 2 tygodniowy ale w ludzkim odruchyu dała mi wybór albo okres wypowiedzenia 3 miesiące albo wychowawczy...wybrałam to pierwsze...no bo kasa jest teraz niezbędna...no nic szukam pracy w takim razie...szkoda bo lubiłam tą robotę :-(
reklama
eager
MAJOWA MAMA 06` Zadomowiona(y)
Kropecka przyczyny mi nie podano...mieli takie prawo ponieważ "poszli mi na reke" i dostałam 3 miesieczne wypowiedzenie...ale chyba przyczyna jest prosta - dziecko. No bo jaka mogłaby byc inna jesli nigdy nie odczułam w pracy, ze firma jest ze mnie nie zadowolona. Myśle ze podczas mojej nieobecności doszło do dogadania się mojej podwładnej z moja szefową. Po prostu kolezanka z która przez 4 lata siedziałam w pokoju (wiedziała o mnie wszystko)przyjmujac moje obowiązki na okres macierzyńsiego i częśc mojej kasy (jakieś 1700 zeta) uznała że nie ważna lojalność trzeba szarpać i kiedy szefowa zapytała czy pociągnie sama musiała powiedziec że tak. W innym wypadku szefostwo nie pozwoliłoby sobie na zwolnienie mnie. ha dodam że tak kolezanka ma 3 ke dzieci, więc...ech szkoda słow.
Jest mi przykro i szukam pracy...
Jest mi przykro i szukam pracy...