reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
ja sie ciesze bardzo, ;D
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Dziewczyny nie orientujecie się czy przedłużono to MACIERZYŃSKIE?.eśli któraś z was coś by wiedziała na ten temat ,bo ja chodzę jak nakręcona i nie za bardzo mam już czas na telewizje
Wiem że wpitalam się w wasz wątek ale wiem że wy interesowałyście się tym tematem. A ja jestem matką trójki dzieciaczków i jestem ciekawa czy dołożyli te 2 tygodnie .Szkoda że nie ma GŁUSZKA też mi się tęskni za nią.Pozdrówcie ją odemnie
Wiem że wpitalam się w wasz wątek ale wiem że wy interesowałyście się tym tematem. A ja jestem matką trójki dzieciaczków i jestem ciekawa czy dołożyli te 2 tygodnie .Szkoda że nie ma GŁUSZKA też mi się tęskni za nią.Pozdrówcie ją odemnie
ale sie zdolowalam, napisalam ostatnio to podanie o 1/2 etatu, no i prezes uwzglednil go, mam wrocic do tego samego wydzialu w ktorym bylam z tym ze to pracodawca moze ustalac godziny pracy i ustalili sobie ze bede zamiast 5 dni po 4 godziny pracowac 2 dni po 8 godzin i 1 po 4 a ja nie chce go zostawiac na tak dlugo ((
czarownica
Fanka BB :)
a ja dzis 2 dzien w pracy
wczoraj jak wrocilam to Zosia juz spac nie chiala tylko musiala byc ze mna musialam do niej mowic i ja tulic a ona byla wtedy taka szczesliwa!! och jak ja za nia tesknie!!! ale to tylko 5 godzin albo az 5 godzin na dojzad 2 min bo smagam szybko rowerkiem
nic nie wiem po macierzynskim!!!!
wczoraj jak wrocilam to Zosia juz spac nie chiala tylko musiala byc ze mna musialam do niej mowic i ja tulic a ona byla wtedy taka szczesliwa!! och jak ja za nia tesknie!!! ale to tylko 5 godzin albo az 5 godzin na dojzad 2 min bo smagam szybko rowerkiem
nic nie wiem po macierzynskim!!!!
czarownica
Fanka BB :)
Zosia tez jest z moja mama - inaczej nigdy bym nie wrocila do pracy!!
nie ufam obcym ludziom!!!!
nie ufam obcym ludziom!!!!
reklama
O
Oleńka27
Gość
dziewczyny a ja siedzie i rycze jak bóbr musze sie wygadac!!! za miesiąc musze wrócic do pracy i postanwoiłam ze pójde na 2 mc na wychowawczy i juz sie tak nastawiłam ze super ! poiwedzałam szefowi i jest ok dzis sie dowiaduje ze musze wrócic bo nie jest za ciekawie a jak sobie przedłuze to nie wiadomo czy mnie nie bedą chcieli zwolnic!!! JA sobie nie wyobrażam zostawic szymcia na 8 H i do tego weekendy szkoła KUr... zdjecie sobie wezme do portwele bo zapomnie jak wygląda dramat!!!! czuje sie okropnie!!!