reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do karmienia piersią

kwiatek97

Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny, mam takie pytanie czy któraś z Was zdecydowała się na powrót do karmienia piersią po miesiącu ? Córka miała od dłuższego czasu bunt na karmienie piersią, wolała butelkę więc od miesiąca karmię ją mm, do niedawna jeszcze zostawiłam nocne karmienia piersią gdy się budziła więc wiem że pokarm mi nie zanikł ale od 2 tygodni córka nie chce jeść mm, wygina się i płacze, a jeszcze jak obok niej leżę albo biorę do karmienia to łka i szuka piersi a mi się serce łamie jak to widzę. Do pracy powrót mam w listopadzie a pracuję po 12h z dniami wolnymi w tygodniu i nie wiem czy mam wrócić do całkowitego karmienia piersią, czy takie zachowanie przejdzie córce i mam dawać jej tą pierś jako formę uspokojenia czy w ogóle konsekwentnie dawać tylko butelkę ? Nawet jak bym chciała wrócić do karmienia to nie wiem jak się za to zabrać żeby znowu mieć wystarczającą ilość pokarmu i czy jest sens tak mieszać córce w głowie ? Czy któraś miała podobną sytuację i dylemat ?

reklama
Do góry