No ale 30min to taki standardowy cykl snu malego dziecka.
Tylko że córka jak się obudzi to zaraz jest śpiąca, a przez te 30min to nie śpi głęboko tylko ciągle się rusza i przebudza. I w ciągu dnia śpi łącznie może z 1-1.5h
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ale 30min to taki standardowy cykl snu malego dziecka.
Ale skoro jwst szybko zmęczona to jakim cudem lącznie spi 1,5h? Jest zmęczona to po godzinie niech się znowu zdrzemnie 30min.Tylko że córka jak się obudzi to zaraz jest śpiąca, a przez te 30min to nie śpi głęboko tylko ciągle się rusza i przebudza. I w ciągu dnia śpi łącznie może z 1-1.5h
Ale skoro jwst szybko zmęczona to jakim cudem lącznie spi 1,5h? Jest zmęczona to po godzinie niech się znowu zdrzemnie 30min.
TO moze nie o sen chodzi?Problem w tym że ona nie chce spać. Co ją próbuję uspać to jest płacz i wyginanie się a jak już uśnie i ją odłoże to się wybudza zaraz i trze oczy ja już na prawdę nie wiem o co chodzi.
TO moze nie o sen chodzi?
A robiliście badania? Może anemia? To mi się kojarzy z wiecznym zmęczeniem.Już sama nie wiem. Wstaje o tej samej godzinie i zasypia. Z zasypianiem na noc problemu nie ma. W łóżeczku w nocy często spi na boku albo na brzuchu, albo się tak kręci że głowę ma po drugiej stronie. Zaczęła spać z nami bo myślałam że może będzie lepiej spać ale od tego momentu wybudza się co 3h z płaczem. Jak jej daje jeść to za bardzo nie chce albo tylko trochę zje i zaśnie a w łóżeczku jak jest to w ogóle nie płacze więc dzisiaj ją już położę do własnego łóżeczka. Ale czy śpi z nami czy w łóżeczku to co rano jest to samo. Wstanie pomimo tego że śpi 12h w nocy i zaczyna ziewać i tak jest cały dzień. Próbuje po godzinie ja uspać kiedy widzę że trze oczy, pospi z pół h wybudza się i znowu ziewa i tak caly dzień. Już czasami nie wiem kiedy mam ją polożyć spać skoro ciągle ziewa. A wygina się tylko jak kładę ją spać.
Mojemu dziecku sen pogorszyl się dwa dni temu. Nie byl ostatnio na nic szczepiony.Ogólnie jedzenie córki się pogorszyło od pierwszej szczepionki. Zaczęła spać po 10h bez jedzenia z dnia na dzień. Lekarze twierdzą że to zbieg okoliczności i to nie ma żadnego wpływu. Od tego momentu pogorszył się też sen. Nie znam się na tym ale dla mnie to trochę jednak dziwne jest.