reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

powrót do formy

reklama
Ja dostałam pierwszy po ciąży okres jeszcze kiedy odciągałam pokarm laktatorem 3 miesiące po cc.

Przy okazji ostatnio na gimnastyce położna pokazała nam test jak sprawdzić czy mięśnie brzucha wróciły do formy:
*położyć się na plecach płasko na ziemi
* trzy palce lewej ręki położyć płasko nad pępkiem
* wciągnąc powietrze
*palce prawej ręki próbować wsadzić w poprzek nad ostatni palec lewej ręki - im mnie palców da się "wsadzić" tym lepiej z naszymi mięśniami brzucha

Ostatnia edycja:
Hausfrau - fajny sposob:) teraz jest nienajgorzej:)ale pamietam jak, moze 3 tyg. po porodzie chcialam robic brzuszki, polozylam sie , brzuch sie zrobil wklesly, dotykam reka, a tam dziura!!!!!!!bylam przerazona!myslalam , ze zaraz sobie po narzadach pomacam;)

Gusia a gdzie Ty się podziewasz? Jak twoje próby poprawy figury? Ponieważ ze mnie leń obrzydliwy i śmierdzący, w ramach odchudzania Trzymam kciuki za Twoje starania. :rofl2:

sorki dziewczyny że troszkę nie na temat Gaju kochana jak ja mam zmodyfikować strażnika wagi(bo ty widzę też masz:happy:) jak już wpiszę pin i zmodyfikuję dane i kliknę dalej to wyskakuje mi cały czas info ,że pin nie podany!!?? chyba jakaś tepa jestem:baffled::sorry2:

reklama
Do góry