reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy

Kasik, mam takie duże rozcięcie, bo lekarze się spieszyli - mieliśmy akcję ratunkową. Już po wszystkim lekarka powiedziała mi, że przy planowanej cesarce wyglądałoby to inaczej i miałabym o wiele mniejszą bliznę. Na szczęście wszystko ładnie się zagoiło, z tym że trwało to dosyć długo.

reklama
Kasik, mam takie duże rozcięcie, bo lekarze się spieszyli - mieliśmy akcję ratunkową. Już po wszystkim lekarka powiedziała mi, że przy planowanej cesarce wyglądałoby to inaczej i miałabym o wiele mniejszą bliznę. Na szczęście wszystko ładnie się zagoiło, z tym że trwało to dosyć długo.

w sumie moja cesarka tez nie planowana. Pomeczyłam sie troche naturalnie, a potem mnie pocieli. Powod: brak postepu w porodzie. Ale masz racje, najwazniejsze, ze juz jest dobrze i ze dzieciaczki mamy zdrowe

ehh tak ten brzuch..u mnie tez zostala taka skora ktora za cholere zejsc nie che, zmijesza sie zmniejsza..ale chyba nie ma sie jak stąpić jak mowi malgos..a cycki..no coz u mnie jakos sie zachowaly, ale to moze dlatego zekrotko karmilam piersia, ale i tak to nie to co kiedys, niesttey :)

co do blizny to jakies zgrubienie mi sie zrobilo

Moj brzuch jak stoje to jeszcze jakos ujdzie w tloku, ale jak usiade to taki wal wystaje zza spodni ze zal d....e sciska!!!! a przed ciaza mialam wklesly :/ A cycki to druga kwestia, malo ze male to jeszcze zwisy :szok:

no niestety już całkiem idealne nie będziemy ;) Ja piersi też małe a przy moich gabarytach to powinnam większe mieć.

u mnie cycki a i owszem, brzuszek - a i owszem, pupcia- a i owszem jak u lopez albo lepiej:-D
ale pocieszam sie ze to MEDALE MACIERZYNSTWA, 2 ciaze jednak mnie zmienily, wiecznie 23 lata miec nie bede, a wtedy najlepiej sie czulam i wygladalam... teraz tylko cyferki miejscami sie pozamienialy,pracuje nad soba cwicze choc nieregularnie, ale wtedy tez samopoczucie lepsze

reklama
Do góry