Kasik, mam takie duże rozcięcie, bo lekarze się spieszyli - mieliśmy akcję ratunkową. Już po wszystkim lekarka powiedziała mi, że przy planowanej cesarce wyglądałoby to inaczej i miałabym o wiele mniejszą bliznę. Na szczęście wszystko ładnie się zagoiło, z tym że trwało to dosyć długo.
reklama
Kasik, mam takie duże rozcięcie, bo lekarze się spieszyli - mieliśmy akcję ratunkową. Już po wszystkim lekarka powiedziała mi, że przy planowanej cesarce wyglądałoby to inaczej i miałabym o wiele mniejszą bliznę. Na szczęście wszystko ładnie się zagoiło, z tym że trwało to dosyć długo.
w sumie moja cesarka tez nie planowana. Pomeczyłam sie troche naturalnie, a potem mnie pocieli. Powod: brak postepu w porodzie. Ale masz racje, najwazniejsze, ze juz jest dobrze i ze dzieciaczki mamy zdrowe
Kasiona
Fanka BB :)
ehh tak ten brzuch..u mnie tez zostala taka skora ktora za cholere zejsc nie che, zmijesza sie zmniejsza..ale chyba nie ma sie jak stąpić jak mowi malgos..a cycki..no coz u mnie jakos sie zachowaly, ale to moze dlatego zekrotko karmilam piersia, ale i tak to nie to co kiedys, niesttey
co do blizny to jakies zgrubienie mi sie zrobilo
co do blizny to jakies zgrubienie mi sie zrobilo
gosheek
Moj brzuch jak stoje to jeszcze jakos ujdzie w tloku, ale jak usiade to taki wal wystaje zza spodni ze zal d....e sciska!!!! a przed ciaza mialam wklesly :/ A cycki to druga kwestia, malo ze male to jeszcze zwisy
Kasiona
no niestety już całkiem idealne nie będziemy Ja piersi też małe a przy moich gabarytach to powinnam większe mieć.
no wlasnie, trzeba sie z tym w jakims stopniu pogodzic, chociaz ciezko
u mnie cycki a i owszem, brzuszek - a i owszem, pupcia- a i owszem jak u lopez albo lepiej
ale pocieszam sie ze to MEDALE MACIERZYNSTWA, 2 ciaze jednak mnie zmienily, wiecznie 23 lata miec nie bede, a wtedy najlepiej sie czulam i wygladalam... teraz tylko cyferki miejscami sie pozamienialy,pracuje nad soba cwicze choc nieregularnie, ale wtedy tez samopoczucie lepsze
ale pocieszam sie ze to MEDALE MACIERZYNSTWA, 2 ciaze jednak mnie zmienily, wiecznie 23 lata miec nie bede, a wtedy najlepiej sie czulam i wygladalam... teraz tylko cyferki miejscami sie pozamienialy,pracuje nad soba cwicze choc nieregularnie, ale wtedy tez samopoczucie lepsze
paulka24
dziewczyny ja mam pytanko do mam karmiących piersią, macie juz okres? bo u mnie nadal nic
reklama
dziewczyny ja mam pytanko do mam karmiących piersią, macie juz okres? bo u mnie nadal nic
Ja też jeszcze nie mam.