reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy

Malpko - zakatujesz sie w ten sposob..na stronie ktora podalam, wejdz na forum i tam jest mnostwo przepisow..co do jogurtu, troche slodzika, cynamonu albo kakao, albo jakis aromat , np. waniliowy i jest pycha!!!!!z itrebow gotuje owsianke, 3 lyzki zalewam goraca woda, na chwile zostawiam zeby napecznialy, potem zalewam chudym mlekiem i gotuje na malym ogniu...sole albo slodze slodzikiem!na obiad wczoraj mialam rosol , tylkio mieso bez skory, jak masz tylko proteiny to nie jesz warzyw z rosolu, do tego lane kluski - jajko i lyzka otrab...moglabym duzo pisac..i tez jem dozo slodkiego..galaretka z herbaty owocowej - czyli herbata , zelatyna, slodzik..ostatnio nie do konca mi sie sciela, polalam jogurtem ze slodzikiem i bylo jak kisiel ze slodka smietanka!!!!!nie trzeba duzo czasu, a mozna smacznie jesc!

a chipsy, daj staremu niech zje!zeby nie korcilo....

reklama
ja jak odkryłam owsiankę dukanowską to prawie ze szczęście się posikałam, bo lubie bardzo , a wędlina drobiowa i serek wiejski mi się przejadły więc owsianka jak z nieba się pojawiła,
Małpko twaróg chudy z biedronki tez polecam dobry i nawet fajnie już trochę przemielony,serek ostrowia też ma wersje 0% choć mi osobiście nie podszedł .
Z biedronki jak mam P+W to jem sałatkę z tuńczyka z puszki.
A tak to dużo pij naprawdę pilnuj tego, bo inaczej nerki mogą zaszwankować.
I jedz tyle ile chcesz , nie głódź się czasami.

dziewczyny ja troche n inny temat... jestem ciekawa waszych brzuszkow tzn. chodzi mi o to czy wrocil wam do normalnych rozmirow??? bo ja niby z waga ok nawet 2 kg mniej ale brzuch to jakas totalna masakra wygladam jakbym byla w ciazy odataje mi cholernie!! jak wy macie?
dodam ze po pierwszej ciazy juz po 2 miesiacach mialam plaski brzuch wiec teraz nie wiem o co kamam???

dziewczyny ja troche n inny temat... jestem ciekawa waszych brzuszkow tzn. chodzi mi o to czy wrocil wam do normalnych rozmirow??? bo ja niby z waga ok nawet 2 kg mniej ale brzuch to jakas totalna masakra wygladam jakbym byla w ciazy odataje mi cholernie!! jak wy macie?
dodam ze po pierwszej ciazy juz po 2 miesiacach mialam plaski brzuch wiec teraz nie wiem o co kamam???

Mój brzuch też rewelacyjnie nie wygląda, chociaż ćwiczyłam przed i w czasie ciąży. Jednak zero ćwiczeń na mięśnie brzucha przez ostatni rok robi swoje. Odstawać może nie odstaje, ale jest miękki. Po cesarce nie mogłam długo ćwiczyć, bo miałam rozcięcie od biodra do biodra, ale teraz powoli zabieram się do odbudowywania formy. :-)

Ja też brzuch jak worek mam :/ Jak stoję to nie wygląda nawet ładnie ale jak usiądę albo bokiem się położę to sie wylewa. No ale 3 ciąże zrobiły swoje i wiem, że już piękny nie będzie bo ćwiczyłam intensywnie po ciąży z Olką 2 lata codziennie i zawsze był już flakowaty bo to kwestia rozciągniętej skóry u mnie a nie mięśni :(

no to u was i tak nie zle jest ja jak usiade to musze spodnie rozpiac bo tak mi ten balon przeszkadza... wlasnie ja mam taki nadmuchany balon:)miekki swoja droga i tak sie zastanawiam czy to wina moich slabych miesni czy moze po porodzie mi sie jeszcze nie wszystko poobkurczalo???

stan mojego brzucha to temat na prace dyplomową normalnie:-(wiele z was z pewnością nie jest zadowolonych z wyglądu tej części ciała ale obiecuje wam że i tak wasze brzuchy nie wyglądają tak jak jak mój!!!! czekam na wygraną albo jakiś spadek od wujka z ameryki i robie sobie op.plast.brzuchola!!!!! mam wielką wiszącą mordę buldoga!

co do dietki....mam tuńczyka rozdrobnionego, co do niego dodać na ataku, jajka,ogórka ,serek! bedzie to zjadliwe?

wstretnamalpa ahahaha dobra jestes normalnie zlac sie idzie jak czyta sie twoje posty:)))))) kochana na pocieszenie powiem ci ze mnie znajomi pytaja czy maz kolijny raz mnie zasial hehhehh takze wyobraz sobie jaki mam bebech:))))

reklama
Do góry