reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy

reklama
Kasiona - az tak Cie meczy?ja wlasnie popijam kawke cynamonowa i czekam , az mi sie lody rozmroza;)jak dl amnie to ta dieta pelna wyzera:)))))lody zrobilam z jogurtu naturalnego zmiksowanego z 1 jajkiem, slodzikiem i ja dalam troche kakao (niskotluszczowe)!tylko zostawilam na noc w komorze szybkiego mrozenia i teraz nijak sie nie da jesc:)))

a jak reszta?
u mnie 1.1 kg mniej po pierwszym dniu...wiem, ze to efekt podobny jak przy glodowce, ale jak cieszy!!!!no i glodna ani troszke nie bylam:)

No dziewczyny widze ze dajecie rade, ja dzis zakupilam karnet na areobik ale odchudzanie zaczelam od fryzury ktora odchuzilam :) Myślę że jak wam tak ladnie idzie na tej diecie to tez z niej skozystam jak skoncze karmic...

kaisonka wiem, sprawdziłam tam komentarze hahahah 9,90
kupiłam taki czarny i dałam z przesyłką 64 zł, tzn dam bo za pobraniem wzięłam, mam nadzieje ze coś pomoze na tą skóre na brzuchu

alcia ja chyba tez lody zrobie ale za kilka dni, wczoraj na wieczór zajadałam się twarogiem na słodko z cynamonem pycha- nigdy wczesniej nie jadłam :)
a i naleśniki robiłam w mikrofali ale mi nie wyszły i poszły w śmietnik. u mnie dzis z rana 2,5 kilo mniej po 3 dniach diety, coraz wolniej spada ale spada, no jeszcze z pół roku II fazy:-)
kurcze mam w lodówce jeszcze 2 wiaderka 500g serka homog. naturalego a termin do 7.01 nie spojrzałam jak kupywałam :( i będe musiała wyrzucic bo nie zjem , no i mase jog. naturalnych, bleeeee musze tez je jakos wykorzystac bo samych ani rusz. twaróg się koczy i serki wiejsckie tez, to mogłabym wciągac i wciągac :-D

alcia znalazłas tam jakis przepis na sernik na zimno? jak nie to sama wymysle i zużyje ten serek

kalcha powodzenia na aerobiku, ja kondycji brakniestety

kasiona dla mnie tez ta dietka jest fajna, bo głodna nie chodze no i słodkie dukanowskie mozna jeśc hahah:-D ale zauważyłam ze za mało jem dzis tylko śniadanie i mały obiad i pełna się czuje strasznie

alcia robiłaś ten chlebek albo buły? a wiesz czy mozna jesc grzybki w occie?:sorry:

Boze Alcia to ja jestem caly czas glodna normalnie, ale to tak jest jestem przyzwyczajona jak wloska baba bez michy makaronu ani rusz..ratuje mnie serek wiejski z tunczykiem, przypuszczam ze po tygodniu wogole go nie tkne :)

Gusia wam to dobrze! ze mna chyba jest cos nie tak :)

Gusia - na tej stronie ktora Ci podawalam jest przepis na sernik na zimno, musisz wejsc na forum, tam na przepisy w pierwszej fazie - mnostwo tego jest! ja zrobilam ta bulke w mikrofali i tez nie bardzo mi wyszla, bo opadla ale to chyba przez to , ze tak jak polecaja ustawilam na minimum mikrofale i musialam pare razy przedluzac czas, ale i tak zjadlam z lososiem i posolonym serkiem homo jest super!palki upieczone w ziolach w worku do pieczenia tez mi bardzo smakowaly, grzybki w occie mozna jesliw zalewie nie ma cukru! i jeszcze jedno, na tym forum stanowczo odradzaja przeciaganie pierwszej fazy, dziewczyny z wlasnego doswiadczenia pisza, ze potem powoduje to zastoje wagi! no i na uderzeniowce jesc jak najwiecej miesa i ryb, a nie zapychac sie nabialem!
ja kupilam 2 duze jogurty waniliowe 0% i nie moge ich jesc, bo maja w skladzie cukier;(

Kalcha - moja fryzura to by raczej musiala przytyc;)

Kasiona - a probowalas cole zero pic?dozwolona i jak dla mnie dobra jak mis ie czegos chce:)a, ze z gazem to zapycha dodatkowo

no i pije tyle wody, ze do toalety latam co 5 minut:)

no prawie 3 dzień diety mija, u mnie szybko nie zleci bo ja mam taką wagę z której przed ciążą nie mogłam zejść organizm nie chciał zrzucać już ale się nie dam na wiosnę chcę jakoś wyglądać ;)

alcia dzięki, poszukam tego serniczka

wiem własie ze nie moza przedłuzac I fazy, to w taki razie zrobie 6 dni:)
ja dziś jadłam w sumie rao 2 jaja, twarożek sobie z ziołami zrobiłam, łososia surowego
na obiad buła, pierś w ziołach i dipp czosnkowy
i teraz na kolacje chyba wedzona makrele zjem a wieczorkiem deser taki jak wczoraj twarog z cynamonem
co do nabiału to ja nie lubie jogurtów w sumie i serków homo, chyba ze czasem jadłam waniliowe a takie naturalne to feee, tylko twaróg lubie na rózne sposoby:)
i nie wiem czy nie za dużo jajek jem, ale uwielbiam jaja na twardo

kalcha i moja fryzura też powina ostro przytyc :0

dziewczyny a ja karmię nadal piersią i już zaczyna mi się to co miałam ze starszą córką dopiero jak tamta miała 7 mscy czyli waga leci mi w dól na łeb na szyję....i znów jakieś przemeczenia, krew z nosa, zimno mi wiecznie, nic tylko patrzeć jak mnie przeziębienie rozłoży niczym zapalenie płuc....z tego powodu musiałam zakonczyć karmienie ze starszą córką bo ja ważyłam 50 kg przy wzroście 172 cm a córa miała 10 kilo w 8 miesiącu życia.....i ja naprawdę chciałabym mieć trochę tłuszczyku zeby móc dalej karmić....jem dużo i myślę ze wartościowe produkty i nie wiem czemu chudnę? to niesprawiedliwe....

reklama
Lilunia masz rację!!! To niesprawiedliwe !!! Ja krmie tylko piersią a nie chudne! Wręcz przeciwnie. Przez święta przytyłam 3 kg. Teraz odstawilam słodycze i zobaczymy jak to będzie! Niestety do ćwiczeń nie mogę się zmotywować :zawstydzona/y:

Do góry