Kasiona
Fanka BB :)
ja dzisiaj tez pierwszy dzien Dukana!
troche sie boje o nerki, bo w ciazy mialam zastoj, ale mysle , ze jak bede pila duzo wody to dadza rade....teraz musze sie trzymac, bo narobilam mnostwo zakupow dukanowskich i moj sie smial, kto tobedzie jadl jak sie poddam
Kasiona - ja ma w domu taka walizeczke z przyrzadami do elektromasazu, chyba musze wyciagnac, ale to strasznie dlugo trwa, a przy malaym nie zawsze jest czas...pewnie z pasem jest szybciej?
Gusia - jak tam?ja wlasnie popijam kawe z chudym mlekiem, slodzikiem i cynamonemnormalnie kawy nie slodze, ale to tak w formie deseru
a u nas piekne slonko, wiec zaraz bedzie dlugi spacer!mistrz Dukan na spacery pozwala))
no i opcja z wykorzystaniem schodow jako stepera tez mi sie podoba
tez mam elektrostymulator 45 minut jedno posiedzenie i dziala tez ladnie mi brzuch wciagnelo tylko zanim sie oblepie tymi elektrodami plus masaz to godzina nie moja, z dwojka dzieci jak jestem sama-niewykonalne tylko wieczorami jak jest moj O, a pas to szybko wrazie czego odepniesz i lecisz do dzieci
zjadlam dzis tak: jedno jako, dwie kawy hehe, na obiad dwa fiety z indyka plus cukinia( wiem ze niby nie powinno sie w fazie ataku ale to taka moja modyfikacja ) wieczorem serek wiejski z tynczykiem i losos wedzony... myslicie ze ok?
Ostatnia edycja: