reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

powrót do formy:)))

reklama
No fakt, czasami łatwiej schudnąć niż przytyć.

Ja już schudłam do 61 kg ale byłam na weselu 2 dni i waga podskoczyła 1,5 kg :zawstydzona/y: nie poddaję się jednak i szykuję się do Hiszpanii we wrześniu i 5 kg muszę jeszcze zrzucić,tak bym ważyła 57kg:tak: Po tym jak już straciłam 26kg od marca to 5 wydaję się być pestką,hmm zobaczymy...

a ja wlazłam przypadkiem na wagę u mamy, patrzę a tu 5 kg mniej:szok:
i jestem w cięzkim szoku, bo się nie odchudzałam, czasu po prostu nie mam, zeby jeśc tyle, co kiedys i tak regularnie

ja mam co mies. okres,
a co do wagi zostało mi jeszcze 9kg do zrzucenia achh,

i niedługo musze na cytologie bo mam brązowe plamienia po okresie ..hmmm ..co jest dziwne , nigdy tak nie miałam , chyba nie rak (a mam wysokie ryzyko tym świństwem) :(

Muszę się pochwalić stratą 3 kg. Niedużo, ale walczę o więcej.

Za to druga @ nie przychodzi... 38 dni minęło, no ale pewnie wszystko musi się uregulować, tak myślę:sorry:

reklama
mi z 28 przeskoczylo na jakies 30 dni :)

co robicie/robilyscie by pozbyc sie zwisajacej skory z brzucha? zaczelam cwiczyc 8 min abs, ale nie wiem czy to skuteczne :) mam miesiac na doprowadzenie sie do porzadku tzn pozbycie sie tej skory

Do góry