reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

reklama
No fakt, czasami łatwiej schudnąć niż przytyć.

Ja już schudłam do 61 kg ale byłam na weselu 2 dni i waga podskoczyła 1,5 kg :zawstydzona/y: nie poddaję się jednak i szykuję się do Hiszpanii we wrześniu i 5 kg muszę jeszcze zrzucić,tak bym ważyła 57kg:tak: Po tym jak już straciłam 26kg od marca to 5 wydaję się być pestką,hmm zobaczymy...

a ja wlazłam przypadkiem na wagę u mamy, patrzę a tu 5 kg mniej:szok:
i jestem w cięzkim szoku, bo się nie odchudzałam, czasu po prostu nie mam, zeby jeśc tyle, co kiedys i tak regularnie

ja mam co mies. okres,
a co do wagi zostało mi jeszcze 9kg do zrzucenia achh,

i niedługo musze na cytologie bo mam brązowe plamienia po okresie ..hmmm ..co jest dziwne , nigdy tak nie miałam , chyba nie rak (a mam wysokie ryzyko tym świństwem) :(

Muszę się pochwalić stratą 3 kg. Niedużo, ale walczę o więcej.

Za to druga @ nie przychodzi... 38 dni minęło, no ale pewnie wszystko musi się uregulować, tak myślę:sorry:

reklama
mi z 28 przeskoczylo na jakies 30 dni :)

co robicie/robilyscie by pozbyc sie zwisajacej skory z brzucha? zaczelam cwiczyc 8 min abs, ale nie wiem czy to skuteczne :) mam miesiac na doprowadzenie sie do porzadku tzn pozbycie sie tej skory

Do góry