reklama
M
myszowata
Gość
u mnie z wagą ok, ale z formą tak sobie, więc od września idę na aerobik, dwa razy w tyg - przed ciążą też chodziłam i do tego była jeszcze raz w tyg salsa, no teraz salsę muszę sobie odpuścić ze względu na brak czasu
peperka
Fanka BB :)
ja robie te cwiczenia 8 min na brzuch i musze przyznac ze daja efekty - w tydzien 0,5 kg i brzuch mniejszy. zaczelam robic tez na nogi i moze na posladki
peperka
8 min dziennie to niewiele a jednak daje efekty niestety zwisajaca skora na brzuchu sama z siebie nie zniknie, nawet przy diecie
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ja nie cwicze bo ze mnie tez len a waze 48 mniej niz przed ciązą.
ramari
Madzia mając 48kg to chyba nie trzeba ćwiczyć.
Ja też muszę się zabrać za ćwiczenia 8min. Jakoś ostatnio się rozleniwiłam.
Ionka chyba teraz Ty musisz mnie kopnąć w tyłek Ćwiczysz?
Ostatnio widziałam twoje zdjęcie i wyglądasz naprawde bardzo ładnie. Nie wiem gdzie te nadmiarowe kg.
Ja też muszę się zabrać za ćwiczenia 8min. Jakoś ostatnio się rozleniwiłam.
Ionka chyba teraz Ty musisz mnie kopnąć w tyłek Ćwiczysz?
Ostatnio widziałam twoje zdjęcie i wyglądasz naprawde bardzo ładnie. Nie wiem gdzie te nadmiarowe kg.
reklama
Witam dziewczyny po weekendzie!
Piszę aby oznajmić że rzeczywistość powrociła i w sobotę dostałam okres a było tak pięknie Jesteśmy cały czas jeszcze na piersi ale wprowadziłam już słoiczki i i niektóre karmienia się wykluczyły, nie wiem czy miało to wpływ czy nie ale po 5 m-cach od porodu powróciła szara rzeczywistość, zobaczymy ile będzie trwało i po jakim czasie następny. ehhh. A te ćwiczenia 8 min mam zamiar od jutra wprowadzić na brzuch bo tylko do niego mam obiekcje. Mam nadzieję że będę wytrwała.
Piszę aby oznajmić że rzeczywistość powrociła i w sobotę dostałam okres a było tak pięknie Jesteśmy cały czas jeszcze na piersi ale wprowadziłam już słoiczki i i niektóre karmienia się wykluczyły, nie wiem czy miało to wpływ czy nie ale po 5 m-cach od porodu powróciła szara rzeczywistość, zobaczymy ile będzie trwało i po jakim czasie następny. ehhh. A te ćwiczenia 8 min mam zamiar od jutra wprowadzić na brzuch bo tylko do niego mam obiekcje. Mam nadzieję że będę wytrwała.
Podziel się: