reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

marti ale masz taki normalny, czy to bardziej takie plamienie??

ja ostatnio mialam 5 dni okres obfity (gdzie zwykle to byl tylko 1-2 dni obfity, a reszta slabo) o potem cos kolo 7-8 dni plamienie, takze łącznie wyszlo tego prawie 2 tygodnie, masakra jakas, ja to tesknie za takim przewidywalnym okresem, wczesniej tak bylo 28-29 dni i wiadomo bylo ze przyjdzie

reklama
no ja mam tak, że np.3 dni mocna jeden lekko i z powrotem leci jak szalony, i tak w kółko, gdy już myslę że się skończy to on znów zaczyna:/.wrrrrrrrr

oj, ja bym poszła do lekarza, jeszcze sie anemii nabawisz.

u mnie z kolei odwrotnie: okres 3 dni i bardzo słaby, no ale nie narzekam :-) tylko że ja na antytabsach jestem ;-)

Marti to tym bardziej idz do gina.

ja skonczylam brac tabsy dla matek karmiacych i musze sie do gina dostac.. ale jestem zapisana dopiero na 30,09, a zapisywalam sie pod koniec czerwca. Masakra.
Chyba musze isc do innego.

Ja juz po okresie :) fajnie bylo go nie miec no ale coz taki nasz urok.Czekam na wyniki cytologi i mam nadzieje ze wszystko ok i mi mycicy nie wytna :/ bo chcemy jeszcze jedno :)
A teraz zaczynamy diete :)i te 15 ktore nadal sa :/ musza szybko precz !!! damy rade chyba :/

reklama
ja waze tyle co przed ciażą i o dziwo ostatnio duzo slodyczy wpierniczam i waga stoi w miejscu, a dlugo sie nie wazylam i obawialam sie ze poszla w gore, jakos nie mam samozaparcia zeby zrzucic, a u mnie przydaloby sie tak z 10 kg zgubic, moze jak pojde do pracy, chociaz gdybym sie uparla i nie jadla slodyczy to pewno bym cos zrzucila bo na brak ruchu przy grzdylku to nie moge narzekac

Do góry