reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

powrót do formy:)))

marti ale masz taki normalny, czy to bardziej takie plamienie??

ja ostatnio mialam 5 dni okres obfity (gdzie zwykle to byl tylko 1-2 dni obfity, a reszta slabo) o potem cos kolo 7-8 dni plamienie, takze łącznie wyszlo tego prawie 2 tygodnie, masakra jakas, ja to tesknie za takim przewidywalnym okresem, wczesniej tak bylo 28-29 dni i wiadomo bylo ze przyjdzie

reklama
no ja mam tak, że np.3 dni mocna jeden lekko i z powrotem leci jak szalony, i tak w kółko, gdy już myslę że się skończy to on znów zaczyna:/.wrrrrrrrr

oj, ja bym poszła do lekarza, jeszcze sie anemii nabawisz.

u mnie z kolei odwrotnie: okres 3 dni i bardzo słaby, no ale nie narzekam :-) tylko że ja na antytabsach jestem ;-)

Marti to tym bardziej idz do gina.

ja skonczylam brac tabsy dla matek karmiacych i musze sie do gina dostac.. ale jestem zapisana dopiero na 30,09, a zapisywalam sie pod koniec czerwca. Masakra.
Chyba musze isc do innego.

Ja juz po okresie :) fajnie bylo go nie miec no ale coz taki nasz urok.Czekam na wyniki cytologi i mam nadzieje ze wszystko ok i mi mycicy nie wytna :/ bo chcemy jeszcze jedno :)
A teraz zaczynamy diete :)i te 15 ktore nadal sa :/ musza szybko precz !!! damy rade chyba :/

reklama
ja waze tyle co przed ciażą i o dziwo ostatnio duzo slodyczy wpierniczam i waga stoi w miejscu, a dlugo sie nie wazylam i obawialam sie ze poszla w gore, jakos nie mam samozaparcia zeby zrzucic, a u mnie przydaloby sie tak z 10 kg zgubic, moze jak pojde do pracy, chociaz gdybym sie uparla i nie jadla slodyczy to pewno bym cos zrzucila bo na brak ruchu przy grzdylku to nie moge narzekac

Do góry