reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

powrót do formy:)))

reklama
ja ogolnie nie pale i nie palilam, ale fakt w ciąży latwiej zrezygnowwac z grzeszkow, ja w ciąży musialm byc na diecie cukrzycowej i latwo mi przyszlo zrezygnowanie ze slodyczy i zjadanie okreslonych posilkow o stalych porach, teraz nie moge sie opanowac od slodyczy, a przydalaby sie teraz taka dietka :) co prawda waze tyle co przed ciążą, ale chcialabym zrzucic troche zapasow, jakos brak mi motywacji

Ja już miałam dwa razy okres i nic się nic nie zmieniło jest taj jak przed ciążą: wilczy apetyt, zszargane nerwy,regularności zero tyle chociaż, że nie boli:baffled:

Jak dostałam pierwszy okres po porodzie to trwał dwa tygodnie- zawsze miałam regularnie 5-7 dni. Teraz jest już ok, ale biorę tabletki.

Ja chudnę,mimo,że pozwalam sobie na wszystkie pyszności:tak: Przed porodem ważyłam 60 kg i myślę,że mój organizm sam wraca do wagi w jakiej się dobrze czuje. Już mnie nieznajomi zaczepiają i pytają czemu tak chudnę, a jest tego trochę, z Julczką już 25 kg-:tak:Obecnie 62kg ale cos czuję po kościach, że to jeszcze nie koniec;-)

reklama
Do góry