reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

powrót do formy:)))

reklama
Marciiaa pozwoliłam sobie wejść na Twój profil i widziałam Cie na zdjęciu z Nikosiem. Wyglądasz świetnie (a na siłkę możesz iść ale dla dobrego samopoczucia :)

U mnie średnio na jeża ... przez 2 pierwsze miesiące leciałam z wagi a później stop - pora na basen/jezioro plus rower ;D Na ciuchy sprzed ciąży nie mam co liczyć :(

Naughty kochana zdjęcia kłamią w moim przypadku:-( Ja tez nie liczę na ciuchy sprzed ciąży. Szczęscie, ze są alladyny i leginsy:)
Mój Ł. stwierdził, że dupcia mi urosła. To juz w ogole mnie zmobilizowało do ruszania się. Dziś jedli pizze a ja otreby i jogurt ehhhh...koniec!

heheh otręby powiadasz - też spróbujemy tylko, że z tym jogurtem ciężej - ograniczam nabiał do minimum - Antko miał wysypkę po pierwszym miesiącu.

Myślę, ze ruch to podstawa! Jak tylko zacznę się regularnie ruszać to będzie dobrze - dopamina się uwolni i radość na licu w mig się pojawi :D a kilogramy polecą same w dół :D

Chyba dobry dzień mam ... z gatunku 'radośnie w przyszłość'

ja chyba za bardzo lubie jesc zeby sie dietetowac, probowalam kilka razy ale po paru dniach wracalam do starych nawykow.... ciuchy z przed ciazy sie ledwo mieszcza, wyplywa z nich duzo ektra fald :/...mam jakies 2 kg na plusie... moze do jesieni je wychodze, bo ja duzo spaceruje.

Marciaa sama pisalas ze zdjecia klamia, na fotkach tez sie sobie podobam, gorzej przed lustrem, na szczescie w domu duzego lustra nie posiadam i dzieki temu nie musze sie dreczyc, bo sie cala poprostu nie widze. ;)

reklama
No to ja o dziwo mam inny problem, rzeczy z przed ciazy uwaga....SA DLA MNIE ZA DUZE!!!Wszystko mi spada z tylka, biodra mi sie zwezyly, nie wiem jakim cudem, no i waze mniej niz przed ciaza, a nawet przed slubem;) co do podobania sie sobie, to tez lipa rozstepy i jeszcze raz rozstepy, ale moje nowe biodra sa ok. Poszlam nawet na zakupy i tak z przyzwyczajenia lapalam za roz L, a pozniej okazalo sie, ze M a nawet S jest na mnie dobre:D a tak wszyscy mi mowili, ze po ciazy to na pewno mi zostanie z 5 kg hihihi

Do góry