reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

reklama
Iza - Twoja koleżanka mogła sobie wmówić ciążę skoro testy są negatywne ale ja testom też nie wierze do końca - u mnie był negatywny a nasza Zyzia juz była w brzuszku-po prostu było za wcześnie na wykrycie ...dopiero za 2 tygodnie były upragnione 2 kreseczki:-)

A ja z innej beczki...wkoncu widze dwie 6stki na wadze:rofl2: no fakt 66,8 ale juz parwie waga sprzed ciąży :rofl2: a juz przez ta izolatke bałam sie ze spase sie niemiłosiernie a tu miła niespodzianka:-)

A ja jakoś stoję w miejscu z wagą:-( Nadal 62,5 kg.. grrr. Już nie wiem co źle robię. Dobrze się odżywiam, jem mniej a częsciej, dużo pije, spacerujemy, karmię piersią i doopa.

Kochane, dziękuje Wam bardzo za odpowiedzi :) Będę pamiętać żeby na tamtym drugim wątku to jak coś pisać ;) A tak wogóle, to w przyszłym tygodniu będzie wynik betaHCG to będzie wszystko wiadome.

Ja waże 50 kg znowu.. Wszyscy na mnie krzyczą, że mam jeść bo w anoreksje wpadne itd.. No owszem, troche przytyć bym mogła.. Ale.. Źle nie jest.. Czuje się ogólnie dobrze. Tylko nocami spać nie mogę, na dniu nie mam apetytu to jem w nocy jak trochę chłodniej jest.. Może dlatego chudne. A co najgorsze zaczęłam palić znowu.. Mało bo mało, ale sam fakt się liczy. heh. ;/

Kochane moje mamuśki, wy się tą wagą tak nie przejmujcie! Bo i tak piękne na pewno jesteście :) Bo każda kobieta na swój sposób ma w sobie to coś ;) I nie ważne czy waży 40 kg, czy 140.. I tak dla tych najważniejszych osób jest całym światem..

czy ktoras z was tak miała?? w zeszly wtorek dostałam okres to byl 6 lipca i przez 5 dni byl mocny normalnie taki nigdy wczesniej nie byl a kolejne 5 dni plamie wkladka wystarczy no ale to juz razem wychodzi 10 dni ile jeszcze??? i czy to sie wreszcie skonczy??

czy ktoras z was tak miała?? w zeszly wtorek dostałam okres to byl 6 lipca i przez 5 dni byl mocny normalnie taki nigdy wczesniej nie byl a kolejne 5 dni plamie wkladka wystarczy no ale to juz razem wychodzi 10 dni ile jeszcze??? i czy to sie wreszcie skonczy??
A stosujesz jakąś antykoncepcję hormonalną?

reklama
Do góry