reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

powrót do formy:)))

ja sie dawno nie wazyłam ale ostatnio było 55,5 kg a przed ciążą 46,5 :szok::szok::szok: no i zostało mi sporo. Mam jeszcze troche brzusio i uda jak nigdy hehe ale powiem wam ze czuje sie dobrze. Każdy mi mówi że teraz wyglądam jak kobieta ;-)

reklama
ja sie dawno nie wazyłam ale ostatnio było 55,5 kg a przed ciążą 46,5 :szok::szok::szok: no i zostało mi sporo. Mam jeszcze troche brzusio i uda jak nigdy hehe ale powiem wam ze czuje sie dobrze. Każdy mi mówi że teraz wyglądam jak kobieta ;-)
Zgadzam się z tym wygladem jak kobieta. Jednak ciąża i urodzenie dziecka bardzo nas zmienia. Mój mąż twierdzi, że po drugim dziecku wyglądam jeszcze bardziej kobieco:-) No ale to jego opinia, ja jednak chciałabym jeszcze mniej kg, mimo, że wróciłam do wagi sprzed ciąży.

moj maz ostatnio ogladal stare zdjecia. no i stwierdzil ze buzia mi sie zmienila. A cialo to swoja droga. Nigdy nie mialam plaskiego brzuszka, ale teraz jest troszeczke zbyt okragly. Aaaale. Trzeba sie przyzywyczaic albo wziac za cwiczenia :-)

ja juz tu nawet nie zaglądam, żeby się nie dołować ;)

podejrzewam, że z wagi już nie spadnę, od 3 miechów tyle samo pokazuje... brzuch mnie dobija, taki jest... galaretowaty :/
jedyne, co mi zanikło, to cycki <wściekła> jak pisałam, noszę teraz A <szok> jeszcze trochę, a w ogóle znikną :(

ja juz tu nawet nie zaglądam, żeby się nie dołować ;)

podejrzewam, że z wagi już nie spadnę, od 3 miechów tyle samo pokazuje... brzuch mnie dobija, taki jest... galaretowaty :/
jedyne, co mi zanikło, to cycki <wściekła> jak pisałam, noszę teraz A <szok> jeszcze trochę, a w ogóle znikną :(

ja cycki jeszcze mam bo karmie piersią ale brzuch jest tragiczny. Musiałam kupic stroj jednoczęściowy:( bo wstyd sie tak pokazać. A kiedyś był taki płaski. No ale jak to moja mama mówi "dziecko urodziłaś 3660g czego Ty od siebie chcesz?!" i tego sie trzymam hihi

reklama
Ja się jutro zważę u rodziców, ale podejrzewam, że za dużo mi nie spadło:wściekła/y: A póki co karmię, więc cycki prawie 2 rozmiary większe niż przed ciążą i mam nadzieję, że mi tak nie zostanie.

Do góry