mloda mamuśka brałam raz meridie i potem zelixe efekt był, ale coś kosztem czegoś czułam się jak naćpana po nich i wyczerpana , wiem że są bardzo niezdrowe ale ja nawet sama 1 kg nie mogłam schudnąć ( a teraz chodzę w ciuchach ciążowych a do września muszę schudnąć, jestem pewna że nic z tego
reklama
Mogęię dołączyć do wątku? Ja mam jeszcze do zbicia 5-6kg z przed ciąży...jak narazie jakoś specjalnie się nie odchudzam bo karmię ale jak tylko przestanę to będę musiała się wziąść za siebie porządnie.Marze abym weszła swoje wszystkie jeansy z przed ciązy 36/38 a jak narazie wchodzę tylko niektóre
ojej jak Ty to zrobiłaś???Witacie laseczki. Ja kolejne 2 kg w dół czyli 3 kg mniej niz przed ciaza
Gratuluje :-)
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Czarnuszka-gratuluję...i zazdroszczę...
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
jestem na diecie ćwicze no i ze 107 kg przy porodzie dzisiaj waze 92 od odchudzania czyli 99 kg 7 spadło jeszcze jakieś 30 chciałabym
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja 73 kg waze a chce osiagnac 64...czeka mnie dluga droga ehhh jeszcze 3 tyg i wkoncu wroce na basen ah
Ja w dniu wyjsia ze szpitala wazylam 82, teraz waze 75, czyli dokladnie tyle co jak zaczelismy staranka o bobaska bo potem zaczelam normalnie jesc i w szybko tempie przybylo mi 5 kilki bo jak zaszlam w ciąze to wazylam 80.
Ale juz chyba od 2 tygodni ciągle waze te 75 i waga ani drgnie w dół, pewno jakbym odstawila slodycze to by jeszcze spadla ale tak mi ciezko sie zmobilizowac a poki karmie to chcialabym jeszcze moze jakos w miare gładko 5 kilo zrzucic a reszte potem zrobie sobie jakąs rygorystyczną dietke jak juz przestane karmic Ogolnie to moje marzenie to 60 kg, ale jak zejde do 65 to mysle ze bedzie ok.
Ale juz chyba od 2 tygodni ciągle waze te 75 i waga ani drgnie w dół, pewno jakbym odstawila slodycze to by jeszcze spadla ale tak mi ciezko sie zmobilizowac a poki karmie to chcialabym jeszcze moze jakos w miare gładko 5 kilo zrzucic a reszte potem zrobie sobie jakąs rygorystyczną dietke jak juz przestane karmic Ogolnie to moje marzenie to 60 kg, ale jak zejde do 65 to mysle ze bedzie ok.
Czarnuszka88- gratuluję!!!- tego,że wytrwałaś w postanowieniu i zrzucasz kilogramy- tak trzymać!
Ja też muszę się pochwalić osiągnięciami- w ciąży waga doszła do 87kg, teraz 6 tyg po mam 68kg więc 19 kg spadło(licząc z dzidziusiem)!!!Muszę , po prostu muszę, zrzucić do 60kg,a jak mi będzie dobrze szło to może uda mi się 55 osiągnąć, ale na razie o tym nie myślę- to może całkiem na zimę się uda. Teraz na chrzciny muszę wejsć w sukienkę, która kosztowała 600pln i założyłam ją tylko raz - więc motywacja jest
Ja też muszę się pochwalić osiągnięciami- w ciąży waga doszła do 87kg, teraz 6 tyg po mam 68kg więc 19 kg spadło(licząc z dzidziusiem)!!!Muszę , po prostu muszę, zrzucić do 60kg,a jak mi będzie dobrze szło to może uda mi się 55 osiągnąć, ale na razie o tym nie myślę- to może całkiem na zimę się uda. Teraz na chrzciny muszę wejsć w sukienkę, która kosztowała 600pln i założyłam ją tylko raz - więc motywacja jest
reklama
SylusiaSW
Kochająca:)
Czarnuszka gratki!!! Ja stoję w miejscu chociaż mój luby twierdzi że znów mam talię:-)! Ale kg ani rusz...waga 66...a chcę 60...więc jeszcze sporo. Fakt że zbytnio się nie przykładam do dietki innej niż wcześniej. W tym roku jednak w kostium nie wskakuje więc luz
Podziel się: