reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

ja przejde na diete od poniedziałku (przestanę jesc pieczywo i słodycze). Przedwczooraj zjadłam całą dużą paczkę herbatników a wczoraj (i dzis dokończyłam) paczkę ciasteczek owsianych :sorry2: od poniedziałku koniec!

zapomniałam dodać że mój J był u lekarza na badaniach okresowych...wyszło ze ma 30kg nadwagi :sorry2: tak wiec będzie mi łatwiej być na diecie bo razem na nią przechodzimy :-D

Ostatnia edycja:
reklama
ja przejde na diete od poniedziałku (przestanę jesc pieczywo i słodycze). Przedwczooraj zjadłam całą dużą paczkę herbatników a wczoraj (i dzis dokończyłam) paczkę ciasteczek owsianych :sorry2: od poniedziałku koniec!

zapomniałam dodać że mój J był u lekarza na badaniach okresowych...wyszło ze ma 30kg nadwagi :sorry2: tak wiec będzie mi łatwiej być na diecie bo razem na nią przechodzimy :-D
Pewnie,że będzie razem łatwiej.Ja tak przed ciążą odchudziłam siebie i męża.Teraz też go odchudzę przy okazji bo w większości będzie jadł to co ja.Zawsze łatwiej jak gotuje się jeden dietetyczny obiad i nikt nie kusi schabowymi itp.

U mnie zostało jeszcze 4 kilo:szok: Ale brzuszek troszkę został. W spodniach sprzed ciąży się dopinam- przynajmniej w większości;-) ale fałdka jest i trochę brzydko wystaje nad porteczkami:-)
Kiedy po cc można ćwiczyć brzuszki bo zapomniałam gina spytać?

Pewnie,że będzie razem łatwiej.Ja tak przed ciążą odchudziłam siebie i męża.Teraz też go odchudzę przy okazji bo w większości będzie jadł to co ja.Zawsze łatwiej jak gotuje się jeden dietetyczny obiad i nikt nie kusi schabowymi itp.

Ja mojego też bym musiała namówić, bo by mu się przydało bardziej niż mi:)

Ogólnie to myślałam, że te kilogramy szybciej będą schodzić a u mnie waga się zatrzymała tydzień temu i nic więcej nie chce się ruszyć w dół. A zostało mi jeszcze około 5 kilogramów, ale niestety w wiele spodni nie mogę się jeszcze wbić, ale najgorzej jest z górą:) moje piersi są tak wielkie, że nie wiem czy jeszcze kiedyś założę rozmiar 36:)

Co do diety...właśnie zamówiliśmy z mężem pizze z szynką i podwójnym serem...:zawstydzona/y:

O NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krzycze na Ciebie całym gardełm !!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: to są moje krzyki łobuziaro jedna !!!

hehe swoja droga mnie tez strasznie ciagnie. Ale wejdź sobie na strone Vitalii i tam sie zaloguj ( ja juz jestem ) i jak czytam niektore dupy schudly po 30 kilo jedna to nawet 50:szok: to wierze ze i mi sie uda i to mi dodaje motywacji !!

e tam, nie przejmujcie sie grzeszkami :) ja dziś wcinam w nieswoje siły, a najchętniej czekoladę!! ciągle coś podjadam!! do tego humor mam z tych baaaardzo kiepskich, normalnie wku**** mam że hej :/
mam nadzieję, ze to przed okresem mnie tak szarpie, bo MAM DOŚC CZEKANIA NA @
2 tygodnie temu u gina sie dowiedziałam, ze "na dniach" dostanę i co???????????? nic :/

reklama
Jej czekolada a jak to smakuje bo zapomniałam? Kurcze jestem taka wygłodzona przez ta niby dietę że szok. A waga stoi i już..2 kg do wagi przed ciążą a 7 kg do wagi którapowinnam mieć..jej a jak ja to zrzucę jak wiecznie jestem głodna:-(

Do góry