reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

powrót do formy:)))

kurczę a mi waga padła bateria znaczy sie i niewiem ile, ale codzienne ćwiczenie na orbitreku po ok 50 minut napewno robi swoje no i dieta, aaa i powiem wam to aqua slim co sie wlewa do wody naprawde hamuje głod, dziennie potrafie zjesc bulke razowa i galaretke z kurczaka, banana i aktivie wypic

a Karmisz piersią ?? czy butelka ze to pijesz??

reklama
ja już marzę o ćwiczeniach i rowerku...
skóra mi się taka sflaczała zrobiła, ze szok. Jestem chodzącą galaretą :) A moje nogi fuuuu...no ale teraz to mniej ważne
w ogole apetytu nie mam. Najchetniej pilabym tylo kompocik z jabłek :)

dziewczyny co polecacie na brzuch za specyfik? dziś rano ćwiczyłam na orbitreku posmarowałam się serum z evelina i owinęłam folią spożywczą :) i byłam w szoku jaka byłam mokra :)

ja zaczynam jutro dietkę tzn eliminuję chleb i słodycze :tak:
złapałam się ostatnio na tym że ...co zjadłam to mialam wyrzuty sumienia i... kilkakrotnie zdarzyło mi się wywołać wymioty z tego powodu :/ wiem że nie powinnam ale to było silniejsze... Ale koniec z tym... biorę się za siebie - podglądam tez co sie dzieje na vitalia.pl :-)

Czarnuszka nie krzycz na mnie..bo się zamknę w sobie:-D
Ja przed ciążą( jak już wspominałam wiele razy )schudłam 32kilo i doskonale wiem,że gdybym spięła dup*ko to znowu by się udało.Tylko dzisiaj doszłam do wniosku,że nie będę liczyć kalorii i zabraniać sobie małych grzechów.Cały pic polega na tym by po prostu zdrowo się odżywiać.Ze spokojem zatem zjadłam serek wiejski z ogórkiem i pieczywem chrupkim na śniadanie.Jak zgłodnieje to mam jeszcze zupe kapuścianą(dietetyczną) w garnku.Na obiad zrobię ziemniaczki z surówką z kapusty i oliwy i po gołąbku ze słoika.Jak mnie w sklepie podkusi na czekoladę,to kupię i tyle.

a ta apusta nie szkodzi Twojej dzidzi? nie powoduje gazow?

McGosia.. ja rowniez mialam wyrzuty sumienia jak zjadlam w sobote pizze mrozona.. :eek:

reklama
Do góry