reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

reklama
dlaczego słodycze tuczą?!?! echhhh - czy nie moze być na odwrót - warzywa tuczą a słodycze nie? :-D:-D:-D ja tam za czekoladą nie przepadam ale białą to bym chyba ze 2 tabliczki zjadła hehe

apropos... czy biała czekolada uczula??? bo ta normalna to tak bo i kakao uczula - ale czy biała??:dry::dry::dry:

Czarnuszka nie krzycz na mnie..bo się zamknę w sobie:-D
Ja przed ciążą( jak już wspominałam wiele razy )schudłam 32kilo i doskonale wiem,że gdybym spięła dup*ko to znowu by się udało.Tylko dzisiaj doszłam do wniosku,że nie będę liczyć kalorii i zabraniać sobie małych grzechów.Cały pic polega na tym by po prostu zdrowo się odżywiać.Ze spokojem zatem zjadłam serek wiejski z ogórkiem i pieczywem chrupkim na śniadanie.Jak zgłodnieje to mam jeszcze zupe kapuścianą(dietetyczną) w garnku.Na obiad zrobię ziemniaczki z surówką z kapusty i oliwy i po gołąbku ze słoika.Jak mnie w sklepie podkusi na czekoladę,to kupię i tyle.

O NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krzycze na Ciebie całym gardełm !!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: to są moje krzyki łobuziaro jedna !!!

hehe swoja droga mnie tez strasznie ciagnie. Ale wejdź sobie na strone Vitalii i tam sie zaloguj ( ja juz jestem ) i jak czytam niektore dupy schudly po 30 kilo jedna to nawet 50:szok: to wierze ze i mi sie uda i to mi dodaje motywacji !!

Hej,
Czarnuszka a powiedz, kupiłaś jakąś diete na tej Vitalii?

Czarnuszka nie krzycz na mnie..bo się zamknę w sobie:-D
Ja przed ciążą( jak już wspominałam wiele razy )schudłam 32kilo i doskonale wiem,że gdybym spięła dup*ko to znowu by się udało.Tylko dzisiaj doszłam do wniosku,że nie będę liczyć kalorii i zabraniać sobie małych grzechów.Cały pic polega na tym by po prostu zdrowo się odżywiać.Ze spokojem zatem zjadłam serek wiejski z ogórkiem i pieczywem chrupkim na śniadanie.Jak zgłodnieje to mam jeszcze zupe kapuścianą(dietetyczną) w garnku.Na obiad zrobię ziemniaczki z surówką z kapusty i oliwy i po gołąbku ze słoika.Jak mnie w sklepie podkusi na czekoladę,to kupię i tyle.
a co robilas ze tak duzo schudlas ??

Hej,
Czarnuszka a powiedz, kupiłaś jakąś diete na tej Vitalii?

Nie nie kupowałam i malo kto z zalogowanych tam kupił ja. Jedne chhudna ze swoja wlasna dieta np 1000 kcal albo na innych dietach. I serio jak widze ze nietore schudly po 30 kg to az dostaje powera i tez chce :)) pisze sie tam pamietnik. Jak jestem glodna to zaraz wpisuje to do pamietnika i inne dziewczyny przemawiaja mi do rozumu hehe. Dieta na Vitalii kosztuje nie mało szczerze mowiac a ja wiem co jest zdrowe i chyba wystarczy mi moja wiedza. Ja wole poszukac w necie jak czegos nie wiem a nie kupowac diete za miesiac 50 zł.. :/

wiecie dziewczyny ale te diety czasami niestety w sumie dużo kosztują, chodzi mi konkretnie o składniki gdyby chciało się być na takiej diecie od A do Z, i robić takie potrawy jakie oni wymagają itp. no i są czasochłonne w robieniu przygotowaniu itp.

To ja się pochwalę, że jestem już o 12 kg lżejsza :-) tracę 0,5 kg na dzień:-) Dzięki Ci anemio i synu głodomorze :-)

kurczę a mi waga padła bateria znaczy sie i niewiem ile, ale codzienne ćwiczenie na orbitreku po ok 50 minut napewno robi swoje no i dieta, aaa i powiem wam to aqua slim co sie wlewa do wody naprawde hamuje głod, dziennie potrafie zjesc bulke razowa i galaretke z kurczaka, banana i aktivie wypic

reklama
z własnego doświadczenia wiem, że obok ćwiczeń powinnam jeść 5 porcji dziennie... paradoksalnie przemiana materii sie uregulowuje doskonale... tylko kiedy i jak jeść te 5 porcji?? echhh czasem ze śniadaniem mam problem ;P

Do góry