reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

reklama
moj maly bedzie zostawal z mama.
i nie zamierzam odciagac. Jak raz w tygodniu i jedno karmienie dostanie butle to mu sie nic nie stanie.
A jakos boje sie przechowywania mleka w lodowce, bo nie wiem jak dlugo mozna, wszedzie pisza co innego.
A nie boisz się mokrych plam na bluzce? Ja jak poszłam z małym do lekarza, to mi przemokło przez wkładki... Mleko na pewno może stać 24 h w lodówce.

a ja jeszcze musze sie pochwalic:-):-):-) ze zmiescilam sie do najbardziej obcislych rurek sprzed ciazy!!! yuuppi:-):-):-):szok::szok::szok:

jutro rano sie zwaze, bo podejrzewam ze kg jeszcze wszystkich nie zgubilam:baffled:
ale jestem na dobrej drodze mam nadzieje:-)

ten moj pawelek to wysysa ze mnie wszystko;-)

no to pięknie ;) Gratuluję. Ja już 11 kg zrzuciłam i walczymy dalej :) Wezmę sobie do serca ten Wasz twarożek heheh

A tak brzuś wygląda aktualnie

P4210291.jpg

A nie boisz się mokrych plam na bluzce? Ja jak poszłam z małym do lekarza, to mi przemokło przez wkładki... Mleko na pewno może stać 24 h w lodówce.

Mokre plamy jak mokre plamy ... ja bardziej się boję, że jak zacznę odciągać to automatycznie więcej mleka zacznę produkować i będę musiała ściągać tak czy siak tzn mając potrzebę wyjścia lub nie.

Ostatnia edycja:
reklama
Co do ściągania to ja w sobotę musiałam zostawić małą z dziadkami na ponad 12 godz- jesteśmy z mężem fotografami i teraz już co sobotę tak będzie, bo zaczęły się śluby- więc konieczny był laktator najpierw pościągałam żeby małej zostawić a potem w trakcie wesela jeszcze 2 x. Do domu wróciłam ok.2 w nocy i cycy były jak balony, więc małą zaraz do jedzenia, ale nie wyciągnęła nawet z 1. Przez kolejne 2 dni cycy trochę wariowały, ale się ustabilizowało. No i teraz tak co tydzień.Dobrze, że mam laktator elektryczny Medeli to ściągam 150ml w 5-8min, więc w trakcie pracy to żaden problem.

Do góry