reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

a ja właśnie wcięłam ćwiartkę ananasa z łychą lodów, to z tej radości, ze w spodnie weszłam ;P

kiedyś stosowałam jakies smarowidło z Vichy i byłam zadowolona, może MYSZ spróbuj...?

reklama
witajcie.
A ja mam doła..... mąż mi na kazdym kroku wypomina ze jestem gruba nie jest to mile. Przy kazdej klotni ma jakies glupie teksty typu " tluszcz ci juz mozg zniszczyl "... na serio mam ochote przestac karmic i sie odchudzac. Ja sama sie zle czuje w moim ciele a on zamiast mnie pocieszyc to jeszcze mnie krzywdzi. Cale dziecinstwo slyszalam od rodzicow i siostr ( mimo iz nie bylam gruba , poprostu nie bylam chuda jak oni ) ze jestem gruba i wwyzwiska typu "gruba świnio" to jeszcze teraz moj wlasny maz. Fakt ze kiedys bylam szczupla i piekna ale coż....nie jest to mile naprawde i niewiem co robic.... czy sie odchudzac i dokarmiac bo wtedy moje mleko bedzie puste czy niewiem co :(

czy tylko ja jestem taka scisla?
rodzilam SN, bylam nacieta. i pierwsze kilka ruchow we mnie odczuwam niefajnie.
Czy to zeszycie zrobilo ze mnie dziewice? :-D

My juz po 13 dniach od cc baraszkowalismy....cóz bylo booosko:D

Tak szybko:szok: Mnie jeszcze rana dosc mocno boli, na dodatek jestem zmeczona przy synku, ktory wisi mi przez wiekszosc dnia na cycu, no i caly czas ida ze mnie odchody poporodowe:crazy: Chyba jeszcze poczekam, chociaz nie powiem bardzo mnie ciagnie do meza, a jego do mnie...mimo, ze wygladam jak 7 nieszczesc :rofl2:

ja tam odchodów mialam troszkę ...prawie nic.Rana mnie juz nie bolala...a zmeczenie w sumie nie ma u mnie tak zle.Chociaz maly to straszny glodomor

jeżeli chodzi o seksik, to ja nie wiem kiedy się odważę to po pierwsze, a po drugie jak zobaczyłam w lusterku jak ja tam wyglądam, to normalnie masakra... mam wielką dziurę :szok::szok:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sił też na nic nie mam.. tym bardziej, że Olek od paru dni daje nieźle czadu, momentami padam na pysk i jestem psychicznie wykończona.

reklama
Do góry