reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
a ja wcinam paluszki mały człowiek wypił mleczko i pójdziemy lulu.
My juz po 13 dniach od cc baraszkowalismy....cóz bylo boooskoCo do seksu : to kiedy można po cesarce pobaraszkować?
moniSkaBe
Fanka BB :)
witajcie.
A ja mam doła..... mąż mi na kazdym kroku wypomina ze jestem gruba nie jest to mile. Przy kazdej klotni ma jakies glupie teksty typu " tluszcz ci juz mozg zniszczyl "... na serio mam ochote przestac karmic i sie odchudzac. Ja sama sie zle czuje w moim ciele a on zamiast mnie pocieszyc to jeszcze mnie krzywdzi. Cale dziecinstwo slyszalam od rodzicow i siostr ( mimo iz nie bylam gruba , poprostu nie bylam chuda jak oni ) ze jestem gruba i wwyzwiska typu "gruba świnio" to jeszcze teraz moj wlasny maz. Fakt ze kiedys bylam szczupla i piekna ale coż....nie jest to mile naprawde i niewiem co robic.... czy sie odchudzac i dokarmiac bo wtedy moje mleko bedzie puste czy niewiem co
czy tylko ja jestem taka scisla?
rodzilam SN, bylam nacieta. i pierwsze kilka ruchow we mnie odczuwam niefajnie.
Czy to zeszycie zrobilo ze mnie dziewice?
My juz po 13 dniach od cc baraszkowalismy....cóz bylo booosko
Tak szybko Mnie jeszcze rana dosc mocno boli, na dodatek jestem zmeczona przy synku, ktory wisi mi przez wiekszosc dnia na cycu, no i caly czas ida ze mnie odchody poporodowe Chyba jeszcze poczekam, chociaz nie powiem bardzo mnie ciagnie do meza, a jego do mnie...mimo, ze wygladam jak 7 nieszczesc
Nie wiem dokładnie, ale my czekaliśmy 4 tygodnie. Wolałam, żeby mi się szwy nie rozlazły...Co do seksu : to kiedy można po cesarce pobaraszkować?
jeżeli chodzi o seksik, to ja nie wiem kiedy się odważę to po pierwsze, a po drugie jak zobaczyłam w lusterku jak ja tam wyglądam, to normalnie masakra... mam wielką dziurę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sił też na nic nie mam.. tym bardziej, że Olek od paru dni daje nieźle czadu, momentami padam na pysk i jestem psychicznie wykończona.
reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
JA TEZ CZUŁAM ZE JEST CIASNO ups sory za capsa ale jak zapytałam meza jak jest to on powiedzial ze troche luźno.czy tylko ja jestem taka scisla?
rodzilam SN, bylam nacieta. i pierwsze kilka ruchow we mnie odczuwam niefajnie.
Czy to zeszycie zrobilo ze mnie dziewice?
Podziel się: