reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

powrót do formy:)))

a ja wbiłam sie dziś w dżinsy kolejne :D sukces!! :)

Candy- miałam ćwiczyć, ale leniwa jestem... albo może po całym dniu z dzieckiem i tych 2godzinnych spacerach i tych poszatkowanych nocach już nie mam siły... ale kurde MUSZĘ sie zmobilizować, moje ćwiczenia sprzed ciąży to tylko 10 minut dziennie, a jakie piękne rezulataty...
a jakie to cwiczenia?
prosze o edukacje :-D

reklama
ja nie ciwcze i cwiczyc nie bede - to wiem na pewno :-D
Ze slodyczy rezygnowac tez nie zamierzam ,wiec pewnie te 7kg co mi zostalo (i tak sie dziwie kiedy mi te 11kg zeszlo :-D) to zostanie, ale w nosie to mam tak naprawde. Tylek m isie rozrosl i w spodnie tylko jeden wchodze, ale trudno

witajcie.
A ja mam doła..... mąż mi na kazdym kroku wypomina ze jestem gruba nie jest to mile. Przy kazdej klotni ma jakies glupie teksty typu " tluszcz ci juz mozg zniszczyl "... na serio mam ochote przestac karmic i sie odchudzac. Ja sama sie zle czuje w moim ciele a on zamiast mnie pocieszyc to jeszcze mnie krzywdzi. Cale dziecinstwo slyszalam od rodzicow i siostr ( mimo iz nie bylam gruba , poprostu nie bylam chuda jak oni ) ze jestem gruba i wwyzwiska typu "gruba świnio" to jeszcze teraz moj wlasny maz. Fakt ze kiedys bylam szczupla i piekna ale coż....nie jest to mile naprawde i niewiem co robic.... czy sie odchudzac i dokarmiac bo wtedy moje mleko bedzie puste czy niewiem co :(

czarnuszka wspolczuje męza na prawdę...chyba bym mu w twarz zdzielila za takie słowa..

Candy co robimy? zczerze ja nic nie robie.Za cwiczenia mam zamiar zabrac sie za jakis miesiac bo jestem dopiero 3 tygodnie po porodzie,wiec jeszcze musze poczekac.Mi jedynie co przeszkadza to boczki...Brzucha na szczescie nie mam.Troche pocwicze a6w i bedzie cacy.Aha no i hula hop.A na boczki to rolki! rolki!rolki! ale to musi jeszcze trocvhe poczekac.

moje ćwiczenia były i mam nadzieję, że BĘDĄ ;) oparte na 8 min buns (zobaczcie na youtubie) troche je zmodyfikowałam do własnych potrzeb no i było 10 minut ;) rezultaty były :) serio :) tylko jak ciężko mi sie teraz zmobilizować :(

a jeśli chodzi o słodycze, to przepraszam bardzo, ale ja tez nie rezynuję ;)

Czarnuszka- Twój chłop to matoł totalny, zona mu urodziła dwóch zdrowych pięknych chłopców, a ten się czepia o tłuszczyk na biodrach :/

A ja wróciłam do wagi sprzed ciąży i we wszystkie ciuchy się mieszczę, ale miałam nadzieję, że schudnę coś więcej jak będę karmić, a tu nic :no:. Może dlatego, że żywię się głównie ciastkami :unsure:.

haha widzę bluberry że nadrabiasz smaki które przez cukrzyce ciążową musiałaś ograniczać :-D
ja z moimi wynikami cukru ide w maju do gina...ale powiem szczerze ze od czasu do czasu skubne jakieś ciastko :sorry2:

jak w tydzien po szpitalu schudlam 15kg tak teraz w ciągu3tyg tylko kilogram :baffled: a pasuje mi jeszcze 10kilo do wagi sprzed ciazy a 14 do takiej wymarzonej :dry:

Czarnuszka - faktycznie Twoj chlop potrafi dowalic... Wspolczuje bardzo i wyobrazam sobie jak musi ci byc przykro slyszac cos takiego...

Dziewczyny - ponawiam pytanie o jakis dobry krem czy zel do rozstepow - moj brzuch wyglada masakrycznie... M wprawdzie mowi ze nie jest tak zle, ale ja juz wiem ze kostium dwuczesciowy w ogoel w gre nie wchodzi i z powodu rozstepow i z powodu brzucha wygladajacego na 5 miesiac ciazy...

reklama
Do góry