reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

a ja miałam dzis ochotke na seksik i mojego namawiałam cały dzień aż się zgodził wileki pan i co na chwile , nawet orgazmu nie dostał i skwaszony że taka głębia i nic nie czuje :/// w sumie czego ja się spodziewałam do licha,
ach szkoda że na zwężenie nic nie ma haha ;P

a jak u was te sprawy?? :)

reklama
a ja miałam dzis ochotke na seksik i mojego namawiałam cały dzień aż się zgodził wileki pan i co na chwile , nawet orgazmu nie dostał i skwaszony że taka głębia i nic nie czuje :/// w sumie czego ja się spodziewałam do licha,
ach szkoda że na zwężenie nic nie ma haha ;P

a jak u was te sprawy?? :)

My tez dzisiaj trzeci pierwszy raz hehe nie bolało nic bo nie bylam nacieta na szczescie ale jakis taki dyskomfort tak troche sucho i K tez mowil ze troche luźno ale jemu to nie przezkadza:-D a co do orgazmu to u nas raczej odwrotnie..to ja nic nie czuje... niestety cos ze mna nie tak:baffled: a moj to zawsze zadowolony..:-D

My tez dzisiaj trzeci pierwszy raz hehe nie bolało nic bo nie bylam nacieta na szczescie ale jakis taki dyskomfort tak troche sucho i K tez mowil ze troche luźno ale jemu to nie przezkadza:-D a co do orgazmu to u nas raczej odwrotnie..to ja nic nie czuje... niestety cos ze mna nie tak:baffled: a moj to zawsze zadowolony..:-D

czarnuszka widzę że jednak już dobrze z Twoim M :)

Własnie sie zwazyłam i ma ta wage co przed ciązą,czyli 49.Ja z moim M tez jeszcze sie nie seksilismy,ale jak bedzie w Polsce to bedzie orgia hehe:-DOile synek da nam sie pobawic:tak:

Czarnuszka - faktycznie Twoj chlop potrafi dowalic... Wspolczuje bardzo i wyobrazam sobie jak musi ci byc przykro slyszac cos takiego...

Dziewczyny - ponawiam pytanie o jakis dobry krem czy zel do rozstepow - moj brzuch wyglada masakrycznie... M wprawdzie mowi ze nie jest tak zle, ale ja juz wiem ze kostium dwuczesciowy w ogoel w gre nie wchodzi i z powodu rozstepow i z powodu brzucha wygladajacego na 5 miesiac ciazy...

myślę że moze Mustela .... a na cellulit miałam kiedyś Dior cellu-diet spray czy jakoś tak i dobry był :)

reklama
Hehe widze ze nie tylko ja wcinam cistka :-D nigdy mnie jakos do słodyczy nie ciaglelo ale pod koniec ciazy zaczelam podjadac i mi tak zostało :-(

ramari ales Ty dowcipna z tym rota :-D ale chyba podziekuje.

eee ja tam nie widze roznicy w kwestii seksu :-D Było dobrze i jest dobrze a przecie sn rodzilam. Małż tez sie nie skarzy... hehe jak łatwo sie rozciagneło zeby wycisnac trutnia tak łatwo sie zeszło :-D

Do góry