reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

tak mowicie o ramionach a ja mam wielkie uda i juz widze jak sie bede musiala meczyc zeby ten tluszczyk zrzucic :/

czy ktoras z was ma taie biale kropeczki na łydkach?? zastanawiam sie czy to moze od hormonów

reklama
u mnie też te 3 kilo i sie trzymają :/ w jedne spodnie tylko wchodzę, bo jakieś biodra mam szersze :/ niby 3 kilo, ale jaka różnica :(

Marciaa- te kropeczki to może byc zbierająca się woda w organiźmie :) u mnie masakrycznie było po porodzie, ręce i nogi pokropkowane i 3 razy większe, aż mi się ciężko palce zginało...

ale dziewczyny wam zazdroszczę!! tak mało wam zostało, co wy robicie!!??
mi jeszcze 15 kg zostało do zrzucenia a waga cały czas stoi w miejscu :(

Mi spadło juz prawie 15kg:) ale zostaly 5 i to nie chce ni groma zejsc!! do tego chcialbym nadprogramowo zgubic jakies jeszcze 3 kg!!!:):) ale ciuchy nadal ciazowe nosze:( bo brzuch nadal jest!! ale najgorsze ze nie moge patzrec na siebie na twarzy - taka pyzolinda sie zrobilam!!

ja niby 4 dni po porodzie miałam wagę sprzed ciąży ale w nic nie wchodziłam, teraz już 3 pary spodni wcisnę trochę na siłe ;), ale wałeczek na brzuchu zostal ;(, no i nic nie schudłam wagowo przez te 3 tyg , a w ogóle to mam nieraz wrażenie że więcej jem niż w ciązy ,i jakieś dziwne zachcianki - oczywiście jem tylko to co dozwolone- chyba z lenistwa .

no ale co stosujecie jakieś ćwiczenia , diety co???????????? no serio bo mi nic nie spada a mam tyle do zrzucenia i nie mam w czym chodzić

reklama
a ja wbiłam sie dziś w dżinsy kolejne :D sukces!! :)

Candy- miałam ćwiczyć, ale leniwa jestem... albo może po całym dniu z dzieckiem i tych 2godzinnych spacerach i tych poszatkowanych nocach już nie mam siły... ale kurde MUSZĘ sie zmobilizować, moje ćwiczenia sprzed ciąży to tylko 10 minut dziennie, a jakie piękne rezulataty...

Do góry