reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

powrót do formy:)))

tak mowicie o ramionach a ja mam wielkie uda i juz widze jak sie bede musiala meczyc zeby ten tluszczyk zrzucic :/

czy ktoras z was ma taie biale kropeczki na łydkach?? zastanawiam sie czy to moze od hormonów

reklama
u mnie też te 3 kilo i sie trzymają :/ w jedne spodnie tylko wchodzę, bo jakieś biodra mam szersze :/ niby 3 kilo, ale jaka różnica :(

Marciaa- te kropeczki to może byc zbierająca się woda w organiźmie :) u mnie masakrycznie było po porodzie, ręce i nogi pokropkowane i 3 razy większe, aż mi się ciężko palce zginało...

ale dziewczyny wam zazdroszczę!! tak mało wam zostało, co wy robicie!!??
mi jeszcze 15 kg zostało do zrzucenia a waga cały czas stoi w miejscu :(

Mi spadło juz prawie 15kg:) ale zostaly 5 i to nie chce ni groma zejsc!! do tego chcialbym nadprogramowo zgubic jakies jeszcze 3 kg!!!:):) ale ciuchy nadal ciazowe nosze:( bo brzuch nadal jest!! ale najgorsze ze nie moge patzrec na siebie na twarzy - taka pyzolinda sie zrobilam!!

ja niby 4 dni po porodzie miałam wagę sprzed ciąży ale w nic nie wchodziłam, teraz już 3 pary spodni wcisnę trochę na siłe ;), ale wałeczek na brzuchu zostal ;(, no i nic nie schudłam wagowo przez te 3 tyg , a w ogóle to mam nieraz wrażenie że więcej jem niż w ciązy ,i jakieś dziwne zachcianki - oczywiście jem tylko to co dozwolone- chyba z lenistwa .

no ale co stosujecie jakieś ćwiczenia , diety co???????????? no serio bo mi nic nie spada a mam tyle do zrzucenia i nie mam w czym chodzić

reklama
a ja wbiłam sie dziś w dżinsy kolejne :D sukces!! :)

Candy- miałam ćwiczyć, ale leniwa jestem... albo może po całym dniu z dzieckiem i tych 2godzinnych spacerach i tych poszatkowanych nocach już nie mam siły... ale kurde MUSZĘ sie zmobilizować, moje ćwiczenia sprzed ciąży to tylko 10 minut dziennie, a jakie piękne rezulataty...

Do góry