Dziewczyny mam pytanko, czy wam już zniknęły odbarwienia na brzuchu i piersiach. Głównie chodzi mi o pasek na brzuchu. Nic a nic nie zrobił się bledszy... Brodawki są już dużo jaśniejsze chociaż jeszcze nie doszły całkiem do normalnego koloru. Pępek mam jak u murzyna a od niego odchodzą dwie krechy w dół i górę. To chyba zawsze powinno zniknąć, nie?? Muszę się pochwalić, że dziś wróciłam do wagi sprzed ciąży. Mam cichą nadzieję, że jeszcze tak z parę kilo mi zejdzie. Tak z 55 byłoby idealnie!! Ale nie zapeszajmy!!
reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
kurcze a ja dzisiaj poogladalam siebie w lustrze i jestem zalamana.. co z tego, ze waga pokazuje tyle co przed ciaza.. jak jest wielka jak hipopotam..
Ja mam to samo Nawet jakimś cudem ramiona mam grube, czego wcześniej nie widziałam Nie mogę na siebie patrzeć, zwłaszcza na zdjęciachkurcze a ja dzisiaj poogladalam siebie w lustrze i jestem zalamana.. co z tego, ze waga pokazuje tyle co przed ciaza.. jak jest wielka jak hipopotam..
Kurcze ja tez ramion nie lubie... takie miekkie są bleh Brzuch niby ok bo od poczatku nie mialam flaczka i skóra nawet jako tako wyglada ale cellulit na brzuchu bez sensu...Ja mam to samo Nawet jakimś cudem ramiona mam grube, czego wcześniej nie widziałam Nie mogę na siebie patrzeć, zwłaszcza na zdjęciach
No i te nieszczesne dwa kilo sie mnie trzymaja. A ja naiwna mialam nadzieje ze zgubie cos przedciazowego hehe Przytyłam niby tylko 12 kilo a nawet tego nie potrafie zgubic
ramari
Kurcze ja tez ramion nie lubie... takie miekkie są bleh Brzuch niby ok bo od poczatku nie mialam flaczka i skóra nawet jako tako wyglada ale cellulit na brzuchu bez sensu...
No i te nieszczesne dwa kilo sie mnie trzymaja. A ja naiwna mialam nadzieje ze zgubie cos przedciazowego hehe Przytyłam niby tylko 12 kilo a nawet tego nie potrafie zgubic
To dawaj do mnie, może jeszcze ten rotawirus gdzieś krąży Ja przez niego zgubiłam te dwa ciażowe co się trzymały i jeszcze w gratisie jeden przedciążowy. Ale cellulit na brzuchu się nie ulotnił
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Pasek mam czarny jak był, a nawet czarniejszy, bo skóra już nie jest rozciągnięta. To jest jak mocna opalenizna, nie zejdzie tak szybko . Po pierwszym porodzie chyba jeszcze po roku miałam ślad kreski.Dziewczyny mam pytanko, czy wam już zniknęły odbarwienia na brzuchu i piersiach. Głównie chodzi mi o pasek na brzuchu. Nic a nic nie zrobił się bledszy...
mysz1978
no - ja tez pamietam ze mialam po pierwszy mporodzie kreske przez mnie jwiecej rok i teraz tez pewnie bedzie podobnie. Pepek mam wciaz wystajacy nieco bo mam brzuch masakryczny...
Nie wiem czy byla jzu mowa o tym, ale czy macie jakis godny polecenia krem czy zel na rozstepy???? Te ktore juz sa oczywiscie...
Nie wiem czy byla jzu mowa o tym, ale czy macie jakis godny polecenia krem czy zel na rozstepy???? Te ktore juz sa oczywiscie...
SylusiaSW
Kochająca:)
Hej! Byłam dzis u gina.. no i kurczaki mam tą nadrzerę...dobrze że niezbyt dużą... będę leczyła ale dopiero po wynikach cytologii...te krawawienie to może być od tego. Mam natykoncepcję...na razie zatrzyk , zabezpiecza na 12 tygodni a potem może tą spiralkę ( ale to zależy od nadrzery) ! Buuu
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Sylusia, a ty miałaś już ten zastrzyk kiedyś? Bo ja miałam po pierwszym porodzie i drugi raz się na to nie zdecyduję . Miałam po nim kilkutygodniowe krwawienia. Oczywiście po tabletkach też się może to zdarzyć, ale tabletki można w każdej chwili odstawić, a ten zastrzyk może działać nawet do 9 miesięcy o ile dobrze pamiętam
reklama
SylusiaSW
Kochająca:)
Nie miałam wcześniej zastrzyku... gin powiedział że zdarzają się obfitsze krwawienia ... mam nadzieje że się nie pojawią. Nie chciałam prochów bo mam sklere i jestem roztrzepana więc pewnie bym zapominała... wolę nie ryzykować!
Ten zatrzyk tylko jednorazowo....
Czy któraś się zdecydowała na tę spiralkę Mirenę a może na inną??
Ten zatrzyk tylko jednorazowo....
Czy któraś się zdecydowała na tę spiralkę Mirenę a może na inną??
Podziel się: