reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

nie oczekiwałam spektakularnych efektów, chciałam tylko żeby choć troszkę mnie scisneły :rofl2: ale nieeeeeeee:baffled::baffled:

Mój gin kazał mi iść do MOPS-u po ten druczek

reklama
dziewczyny mam tabletki -> Cerazette.
dzisiaj zaczynam brac. jakos tak mi dziwnie brac tabsy, bez okresu.
chyba do skonczenia pierwszego opakowania nie pozwole Karolowi skonczyc we mnie. Tak.. dla spokoju duszy :-D

brałam kilka lat tabletki, po 7 dniach brania obojętnie czy wzięłaś wraz z okresem czy w środku okresu itp. jesteś już zabezpieczona, no ale dla pewności wiadomo :)

przyglądałam sie tym pasom które podałyscie. Może sie czepiam, ale jak dla mnie to te babki przed i po to nie te same osoby. Jak tak popatrzeć na tą bokiem co stoi. Przed, ten pas jej sięga do lini spódnicy, poniżej ma jeszcze niezły wałeczek, do którego pas nie sięga. A po zapięciu nawet tego pądziołka poniżej pasa nie ma?? Przyjżyjcie sie. Ja sobie kupiłam majty z takim pasem na te haczyki. Trochę ściąga, ale wielkiego efektu to nie ma. Chodze w tym okazjonalnie. Po pierwszej ciąży kupiłam w aptece jakiś pas, polecany przez lekarzy. Ale był do bniczego bo strasznie nie wygodny i sie zwijał.
Ale uzywałam i używamy z musteli tali żel poporodowy. Myślę ze on działa, bo po Filipku bez ćwiczeń miałam ładny brzuch i nic nie wisiało

reklama
przyglądałam sie tym pasom które podałyscie. Może sie czepiam, ale jak dla mnie to te babki przed i po to nie te same osoby. Jak tak popatrzeć na tą bokiem co stoi. Przed, ten pas jej sięga do lini spódnicy, poniżej ma jeszcze niezły wałeczek, do którego pas nie sięga. A po zapięciu nawet tego pądziołka poniżej pasa nie ma?? Przyjżyjcie sie. Ja sobie kupiłam majty z takim pasem na te haczyki. Trochę ściąga, ale wielkiego efektu to nie ma. Chodze w tym okazjonalnie. Po pierwszej ciąży kupiłam w aptece jakiś pas, polecany przez lekarzy. Ale był do bniczego bo strasznie nie wygodny i sie zwijał.
Ale uzywałam i używamy z musteli tali żel poporodowy. Myślę ze on działa, bo po Filipku bez ćwiczeń miałam ładny brzuch i nic nie wisiało

ja rowniez zauwazylam , ze to dwie rozne osoby.

Do góry