reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

powrót do formy:)))

nie oczekiwałam spektakularnych efektów, chciałam tylko żeby choć troszkę mnie scisneły :rofl2: ale nieeeeeeee:baffled::baffled:

Mój gin kazał mi iść do MOPS-u po ten druczek

reklama
dziewczyny mam tabletki -> Cerazette.
dzisiaj zaczynam brac. jakos tak mi dziwnie brac tabsy, bez okresu.
chyba do skonczenia pierwszego opakowania nie pozwole Karolowi skonczyc we mnie. Tak.. dla spokoju duszy :-D

brałam kilka lat tabletki, po 7 dniach brania obojętnie czy wzięłaś wraz z okresem czy w środku okresu itp. jesteś już zabezpieczona, no ale dla pewności wiadomo :)

przyglądałam sie tym pasom które podałyscie. Może sie czepiam, ale jak dla mnie to te babki przed i po to nie te same osoby. Jak tak popatrzeć na tą bokiem co stoi. Przed, ten pas jej sięga do lini spódnicy, poniżej ma jeszcze niezły wałeczek, do którego pas nie sięga. A po zapięciu nawet tego pądziołka poniżej pasa nie ma?? Przyjżyjcie sie. Ja sobie kupiłam majty z takim pasem na te haczyki. Trochę ściąga, ale wielkiego efektu to nie ma. Chodze w tym okazjonalnie. Po pierwszej ciąży kupiłam w aptece jakiś pas, polecany przez lekarzy. Ale był do bniczego bo strasznie nie wygodny i sie zwijał.
Ale uzywałam i używamy z musteli tali żel poporodowy. Myślę ze on działa, bo po Filipku bez ćwiczeń miałam ładny brzuch i nic nie wisiało

reklama
przyglądałam sie tym pasom które podałyscie. Może sie czepiam, ale jak dla mnie to te babki przed i po to nie te same osoby. Jak tak popatrzeć na tą bokiem co stoi. Przed, ten pas jej sięga do lini spódnicy, poniżej ma jeszcze niezły wałeczek, do którego pas nie sięga. A po zapięciu nawet tego pądziołka poniżej pasa nie ma?? Przyjżyjcie sie. Ja sobie kupiłam majty z takim pasem na te haczyki. Trochę ściąga, ale wielkiego efektu to nie ma. Chodze w tym okazjonalnie. Po pierwszej ciąży kupiłam w aptece jakiś pas, polecany przez lekarzy. Ale był do bniczego bo strasznie nie wygodny i sie zwijał.
Ale uzywałam i używamy z musteli tali żel poporodowy. Myślę ze on działa, bo po Filipku bez ćwiczeń miałam ładny brzuch i nic nie wisiało

ja rowniez zauwazylam , ze to dwie rozne osoby.

Do góry