reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

U mnie już 2 tygodnie po porodzie btyło 15 kg mniej, ale teraz waga stanęła w miejscu:-( Coś czuję, że pozostałe 12 kg to będzie ciężka walka,tym bardziej,że prawie wogóle nie karmię piersią, bo nie mam na tyle mleka:-( , a za chwile,to o już w ogóle nie będzie:-( No cóż, muszę schudnąć, bo jak nie teraz, to kiedy???

reklama
Mag to super :-)
u mnie waga stanela na kg sprzed ciazy. I poki co ani drgnie. Ale ja sie waga nie przejmuje, mnie wkurza moj rozmiar spodni.
mialam 29-30, a dzisiaj kupilam spodnie w rozmiarze 32 :eek::eek:

wczoraj znowu bylam biegac. Musialam sobie zrobic przerwe, bo mnie kostki bolaly. Ledwo chodzilam..
no i efekt jest taki , ze.. dzisiaj znowu chodzic nie moge. Kurde, tak to jest jak sie nic nie robilo kilka miesiecy. :eek:

a ja od kilku dni ćwiczę na orbitreku po 30 minutach padam, chcę dziś kupić do tego taki środek aqua slim co się do wody wlewa i pije przy diecie i ćwiczeniach, zobaczymy czy coś to pomoże :)

a ja od kilku dni ćwiczę na orbitreku po 30 minutach padam, chcę dziś kupić do tego taki środek aqua slim co się do wody wlewa i pije przy diecie i ćwiczeniach, zobaczymy czy coś to pomoże :)

sama jestem ciekawa, bo tez myslalam o tym Aqua Slim..

Dziewczyny czy my musimy isc z jakis druczkiem do gina odnosnie tego becikowego? czy gin ma cos u siebie?

reklama
Do góry