reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

powrót do formy:)))

U mnie już 2 tygodnie po porodzie btyło 15 kg mniej, ale teraz waga stanęła w miejscu:-( Coś czuję, że pozostałe 12 kg to będzie ciężka walka,tym bardziej,że prawie wogóle nie karmię piersią, bo nie mam na tyle mleka:-( , a za chwile,to o już w ogóle nie będzie:-( No cóż, muszę schudnąć, bo jak nie teraz, to kiedy???

reklama
Mag to super :-)
u mnie waga stanela na kg sprzed ciazy. I poki co ani drgnie. Ale ja sie waga nie przejmuje, mnie wkurza moj rozmiar spodni.
mialam 29-30, a dzisiaj kupilam spodnie w rozmiarze 32 :eek::eek:

wczoraj znowu bylam biegac. Musialam sobie zrobic przerwe, bo mnie kostki bolaly. Ledwo chodzilam..
no i efekt jest taki , ze.. dzisiaj znowu chodzic nie moge. Kurde, tak to jest jak sie nic nie robilo kilka miesiecy. :eek:

a ja od kilku dni ćwiczę na orbitreku po 30 minutach padam, chcę dziś kupić do tego taki środek aqua slim co się do wody wlewa i pije przy diecie i ćwiczeniach, zobaczymy czy coś to pomoże :)

a ja od kilku dni ćwiczę na orbitreku po 30 minutach padam, chcę dziś kupić do tego taki środek aqua slim co się do wody wlewa i pije przy diecie i ćwiczeniach, zobaczymy czy coś to pomoże :)

sama jestem ciekawa, bo tez myslalam o tym Aqua Slim..

Dziewczyny czy my musimy isc z jakis druczkiem do gina odnosnie tego becikowego? czy gin ma cos u siebie?

reklama
Do góry