U mnie już 2 tygodnie po porodzie btyło 15 kg mniej, ale teraz waga stanęła w miejscu:-( Coś czuję, że pozostałe 12 kg to będzie ciężka walka,tym bardziej,że prawie wogóle nie karmię piersią, bo nie mam na tyle mleka:-( , a za chwile,to o już w ogóle nie będzie:-( No cóż, muszę schudnąć, bo jak nie teraz, to kiedy???
reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
Mag to super :-)
u mnie waga stanela na kg sprzed ciazy. I poki co ani drgnie. Ale ja sie waga nie przejmuje, mnie wkurza moj rozmiar spodni.
mialam 29-30, a dzisiaj kupilam spodnie w rozmiarze 32
u mnie waga stanela na kg sprzed ciazy. I poki co ani drgnie. Ale ja sie waga nie przejmuje, mnie wkurza moj rozmiar spodni.
mialam 29-30, a dzisiaj kupilam spodnie w rozmiarze 32
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ja przed ciążą wazyłam 49,a teraz waże 50,tylko mnie ten brzuch wkurza duzy nie jest,ale troche cos tam jest zwisającego
moniSkaBe
wczoraj znowu bylam biegac. Musialam sobie zrobic przerwe, bo mnie kostki bolaly. Ledwo chodzilam..
no i efekt jest taki , ze.. dzisiaj znowu chodzic nie moge. Kurde, tak to jest jak sie nic nie robilo kilka miesiecy.
no i efekt jest taki , ze.. dzisiaj znowu chodzic nie moge. Kurde, tak to jest jak sie nic nie robilo kilka miesiecy.
moniSkaBe
spojrzcie na to ?
TUMMY TRIMER NEW Gorset Pas POPORODOWY HIT L/XL (984175323) - Aukcje internetowe Allegro
co myslicie o takim pasie?
TUMMY TRIMER NEW Gorset Pas POPORODOWY HIT L/XL (984175323) - Aukcje internetowe Allegro
co myslicie o takim pasie?
Y
yra245
Gość
a ja od kilku dni ćwiczę na orbitreku po 30 minutach padam, chcę dziś kupić do tego taki środek aqua slim co się do wody wlewa i pije przy diecie i ćwiczeniach, zobaczymy czy coś to pomoże
moniSkaBe
a ja od kilku dni ćwiczę na orbitreku po 30 minutach padam, chcę dziś kupić do tego taki środek aqua slim co się do wody wlewa i pije przy diecie i ćwiczeniach, zobaczymy czy coś to pomoże
sama jestem ciekawa, bo tez myslalam o tym Aqua Slim..
Dziewczyny czy my musimy isc z jakis druczkiem do gina odnosnie tego becikowego? czy gin ma cos u siebie?
k_aralajna
sama jestem ciekawa, bo tez myslalam o tym Aqua Slim..
Dziewczyny czy my musimy isc z jakis druczkiem do gina odnosnie tego becikowego? czy gin ma cos u siebie?
prawdopodobnie miec nie bedzie
,moja nie miala i drukowalam z tej strony becikowe.com
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
A mój miał :-)prawdopodobnie miec nie bedzie
reklama
moniSkaBe
prawdopodobnie miec nie bedzie
dzieki :-)