Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Dzięki..ale w 4 miesiące już 15 wróciło..hehe..za to jem wszystko czego nie powinnam i w mega ilościach...cóż,ciąża to stan wyjątkowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo a ja właśnie jem drożdżówki bo mam za rogiem piekarnię i są taaaaakie pyyyyyszne. Ale od dzisiaj koniec! Mnie chyba jeszcze gubi białe pieczywo, ale ja je tak strasznie lubię. Jedyne ciemne pieczywo, które mi naprawdę smakuje bardzie od białego, to chleb z dynią i słonecznikiem z mojej piekarni, jest bossski. Ale on kosztuje, aż 3,70zł i wcale nie jest jakiś duży. A jak się liczy każdy grosz, to to jest naprawdę dużo za dużo Za zwykły dużo wiekszy chleb płacę tylko 1,55zł. Więc róznica jest kolosalna.