reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

reklama
Ja sie wczoraj zwazylam u gina, pierwszy raz od 2 miesiecy i przezylam szok !! juz mam 7 kg na plusie!!! dobilam juz do 72 kg :szok::szok: boje sie co bedzie dalej ....

a ja tam sie waga nie przejmuje. Jak nie przekrocze 20 kg to nie bedzie tak zle.
Po ostatniej wizycie u gina (tylko tam sie waze) od poczatku ciazy mam 5 kg na plusie i waze 75

hmm ja też ważę 75, ale to już 15 kilooooooo do przodu:wściekła/y::szok:aczkolwiek mówią że oprócz brzucha w ogóle nie widać, żeby mi jeszcze gdzieś poszło, ehhh chyba taki mój urok, moja mam ze mną przytyła 25 kilo, i też po niej nie było widać,no i szybko je straciła, mam nadzieje że ze mną też tak będzie, a te dodatkowe kilogramy nie zaszkodzą dzidziusiowi

A ja dziś przekroczyłam 100cm w brzusiu:shocked2: i 5 kg przytyło mi się i waże 71kg ale poszło tylko w brzuch i jest taki rozlazły jakby dostał 15 kg a nie 5:eek:

hmm ja też ważę 75, ale to już 15 kilooooooo do przodu:wściekła/y::szok:aczkolwiek mówią że oprócz brzucha w ogóle nie widać, żeby mi jeszcze gdzieś poszło, ehhh chyba taki mój urok, moja mam ze mną przytyła 25 kilo, i też po niej nie było widać,no i szybko je straciła, mam nadzieje że ze mną też tak będzie, a te dodatkowe kilogramy nie zaszkodzą dzidziusiowi
To podobnie przytyłaś jak ja...pocieszyłam się:-D Tylko ja ważę już 89kilo!!!:zawstydzona/y: eh...pół biedy,rok temu o tej porze ważyłam 106 a nie byłam w ciąży..:sorry: Naprawdę liczę na to,że przy karmieniu dziecka cycolem schudnę.

tak gadacie o tej wadze, że aż stanęłam na swoją i się zawżyłam... kolejne 2 kilogramy na plusie:szok: w 23 tygodniu ważyłam 70,5, a teraz jestem w 25 i ważę 72,5:szok:. Toż to wychodzi 1kg na tydzień. Wcześniej w ciagu miesiąca przytyłam 4,5 kg, czyli wychodzi, że teraz tak samo przytyję... maaatko to ile ja będę ważyć na finiszu?????????? Jeszcze zobaczymy za dwa tygodnie na wadze u gina, bo to też jest różnie, a moja waga jest przedpotopowa i nie wiadomo czy dobrze waży. Wydaje mi się że trzeba do niej dodawać 2 kg. Bo jak sie ważyłam u gina to potem wskakiwałam na swoją wagę i na swojej zawsze 2 kilogramy mniej miałam. A ja naprawdę się nie obrzeram! Jem tak samo jak przed ciążą, a nawet ograniczam się ze słodyczami (oprócz wczoraj:-p). Na dietę trza przejśc czy co, żeby do cholery aż tak nie tyć?????:confused2:
a i wystartowałam z wagą 63kg, czyli już prawie 10kg na plusie:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry