reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

powrót do formy:)))

reklama
O matko dziewczyny jak Wam dobrze-Mazia, Patinka-jesteście szczęściary. Jatyje w tempie zazstraszającym. Oczywiście zdaje sobie sprawę ze ciut za duzo słodkiego no i ogólnie więcej jem ale nie moge sie opanować. Jestem wściekle głodna. Efekt-przytyłam już 8 kg!!!Mój gin jqk mnie jutro zważy to się załamie. Śmiał sie jak ostatnio przytyłam 3 kg w ciągu 1 miesiąca , to teraz chyba nie bedzie do śmiechu żadnemu z nas bo wychodzi ze przez ostatnie 4 tyg. przybrałam 4 kg!A z tego co czytałam to tyle powinnam przytyc przez cały trymestr a nie miesiąc.I jakaś spuchnięta jestm, musiałm obraczkę zdjąć-mam tylko nadzieję ze to nie żadne zatrucie ciążowe...

u mnie nadal pół kilo tygodniowo... ale jem okropnie dużo, dzidzia potrzebuje, to cóż, nie będę żałować ;-)
już 6 kilo na +

Nie ma na to wszystko reguły, bo ja jem tyle ile przed ciążą. Słodyczy jadłam tylko więcej, ale już też nie jem, a mam prawie 10 kg na plusie. Może to też kwestia tego, ze nie mogę być zbyt aktywna. Tyle, ze z drugiej strony nie widać po mnie tych dodatkowych kilogramów za bardzo, więc co tam. Nic więcej nie wymyślę :-D

Ja w domu wagi nie mam, bo po co się stresować;-) Przez całe liceum z nadwagą walczyłam, to teraz dałam sobie spokój. Jak byłam u gina w 2 tygodniu to miałam 6 kg na plusie. Teraz za tydzień idę, ciekawe ile przybyło ?;-)

w 5tyg jak się dowiedziałam miałam 66.6 a teraz jestem w 20 tyg i mam 70.4 wiec myslę, ze jest dobrze...a mam sklonnosci do tycia i muszę się pilnować ze słodczykami...a ja je tak lubię :tak:

ja przez pierwszy trymestr w ogole nie przytyłam,dopiero od 14 tygodnia zaczęlam.A jem duzo słodyczy i owoców.Ruchu nie mam zbyt wiele:tak::tak:jedynie to spacerki

Byłam w poprzedni wtorek u lekarza- +4kg od poczatku ciąży i zerowy przyrost od miesiąca poprzedniego. Po 4 dniach kolejne ważenie i.... 6,5 kg do przodu!! No ja nie wiem jak to działa :wściekła/y: ani zbytniego obżarstwa nie było, ani nie spuchłam. No i sprawdziło się krakanie niektórych dziewczynek- brzuch wyskoczył w ciągu weekendu :eek: Nie jest duży ale już nie ma wątpliwości że to ciąża- ale w końcu najwyższa pora-poczatek 7 miesiąca. Zastanawia mnie tylko ten nagły przyrost wagi bo przecież nie z powietrza się to wzięło :confused2:

reklama
Do góry