reklama
naughty&happy
Mama Antoniego :D
Ja to samo Brzuszek rośnie a ja spodnie ciążowe rozm. 36:-)
Ja sezon basenowy juz zaczęłam. Chodzę co tydzień, byłam już dwa razyI musze się Wam pochwalic, że te moje spodnie ciążowe rozm. 36 zletują mi z doopy Wcześniej tak nie było. Jestem zadowolona bo czuję się ciut szczuplejsza, jedynie brzuszek piłeczką się robiAle w pupie..
oj takiej mobilizacji to się nie oprę
No ja mam 6 z groszami na plusie w 24 tyg. A z tym basenem to zazdroszczę. Ja jakoś nie mogę się zmobilizować do basenu, ani regularnych ćwiczeń . Niestety powinnam, bo mam siedzącą pracę. Ostanio koleżanka powiedział ,że brzuchol w oczach mi rośnie ostatnio.
moniSkaBe
Fanka BB :)
Agama a to nie dlatego, ze dziecko rosnie?
raczej na to juz wplywu nie mamy.
raczej na to juz wplywu nie mamy.
SylusiaSW
Kochająca:)
Dziewczyny i ta prawie wszystko zrzuca się po urodzeniu ( wcześniej czy później;-))
W pierwszej ciązy przytyłam 16 kilko i zrzuciłam a teraz jestem w 25 tygodniu i przytyłam 5 kg...i będzie więcej!!!Na szczęście mi to nie przeszkadza..nie wiem jak mojemu mężowi ale niech go gęś jak coś mu nie pasuje, w końcu to jego córcię noszę!!!
W pierwszej ciązy przytyłam 16 kilko i zrzuciłam a teraz jestem w 25 tygodniu i przytyłam 5 kg...i będzie więcej!!!Na szczęście mi to nie przeszkadza..nie wiem jak mojemu mężowi ale niech go gęś jak coś mu nie pasuje, w końcu to jego córcię noszę!!!
ja zaczynalam od wagi 46.5 kg teraz jest 51kg wiec na razie 4.5 kg na +.A poszlo mi tylko w piersi a teraz idzie w brzuch.Wiec na razie ok.Mam nadzieje ze do 60 nie dobije.
A na basen gdzies za tydzien zaczne chodzić) musze sie jeszcze doleczyć.
A na basen gdzies za tydzien zaczne chodzić) musze sie jeszcze doleczyć.
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Mazia jedziemy natym samym wózku. Moja wyjściowa wag abyła taka sama hehe ja mam teraz 52kg ale czuje po mojej pupie i udach że rosne. Mnie to cieszy bo ja chce troche przytyć, żeby później sobie co nieco zatrzymać hihi
reklama
Podziel się: