reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

reklama
ja od 3 miesięcy chodze na aquabike, ale jeszcze nigdy nie doszłam tam... Mam tylko w sobotę możliwość, a tu ciągle coś wypada. W sobotę teraz ślub, ale za tydzień już nie odpuszczę ;) Podobno świetna sprawa
We wtorki będę też z dziećmi chodziła na basen, tylko nie wiem czy ja będę chodziła do wody czy mąż, albo moja siostra, bo ja nie mam odwagi na te ćwiczenia - np żeby dziecko pod wodę wsadzić.

no tu to mnie daaaaaaaaawno nie było hehehe:-D
u mnie waga - ok 66kg czyli jakieś 8 do wagi sprzed ciąży a 10-12kg do wymarzonej wagi.
stoję z wagą od miesiaca a to wszystko dlatego że zaczęłam pracować i nie chce mi sie gotować dla mnie więc na szybko przed pracą zjadam kanapki...ale....
ostatnio małego karmiłam piersią wczoraj ok 3 w nocy, i czuję że cyce mnie swędzą ale pokarmu jest malutko o ile w ogóle jest :D tak więc poczekam ze 2 dni i najpierw zrobię ucztę słodyczową hihihi a później przechodzę na Ducana :-D mój tato jest na niej i nieźle mu idzie, znajoma też sobie zachwala tą dietę...słyszałam też o niej złe opinie ale mimo wszystko na nią przejdę :-)

reklama
dziewczyny dzis waga wskazala 69kg czyli tyle ile przed ciaza:-):-):-):-)

ale walcze dalej, aerobic albo basen no i niestety dieta (przynajmniej czesciowa;-))

no i spacerki i noszenie klocuszka;-);-);-)

Do góry