reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

powrót do formy:)))

czarnuszka w sumie diety nie mam, bo karmie piersia, ale jem zdrowo i czesto male porcje, tak jak na diecie...a zrozumialam o co Ci chodzilo z tymi zapasami jedzenia...:-)
kurka po prostu nie znosze swojego widoku, wczesniej nigdy nie mialam takich problemow z chudnieciem..a tu klops...
a z cwiczeniami to rozne robie, na brzuch, uda, tylek, po schodach, pod gorke, spacery, jak bylam w Pl to codziennie rower...

reklama
polusia Ty masz super figurę! a aqua aerobik zawsze mnie korcił, opowiedz jak było po zajęciach to może i ja się zdecyduję jak będziesz zadowolona

myszowata ja już chodziłam przed porodem i jest rewelacja,ćwiczysz i nie czujesz takiego zmęczenia jak na zwykłym i woda powoduję masaż min pośladków:)

a mi sie z kolei aqua aerobick nie podobał nic nie czulam po basenie a przewaznie mocno cwicze...ja to lubie siłownie jeszcze:))) ale to z tych mniej dynamicznych

reklama
Do góry