reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

k_aralajna to super!!!
Chyba większość z nas wróciła lub niebawem wróci do wagi sprzed ciąży. Niezłe jsteśmy laski :)
Ja mam 3 kg na minusie. Ciekawe jak to będzie u mnie z drugą ciążą.
Założyłam sięz mężem, że nie przekroczę 70kg czyli moge przytyć 10 kg. Zobaczymy czy się uda...

reklama
k_aralajna to super!!!
Chyba większość z nas wróciła lub niebawem wróci do wagi sprzed ciąży. Niezłe jsteśmy laski :)
Założyłam sięz mężem, że nie przekroczę 70kg czyli moge przytyć 10 kg. Zobaczymy czy się uda...

trzymam kciuki!!

k_aralajna to super!!!

O raju następna marcówka będzie mamą :) Gratuluję
Mnie się nie udało wrócić do wagi sprzed ciąży. W tę startowałam z trzema kg więcej :( i już 1 kg do przodu, a to dopiero początek :( Nie wiem, jak będzie dalej. Ja sobie mówię,oby nie przekroczyć 80 kg :( ale może aż tak źle nie będzie. Teraz jest 64 kg :( ale jak urodzę JĄ, to koniec dzieci i ostro biorę się za siebie (łatwo się mówi- po Tymin też miałam się wziąć za siebie i co?? )

ma pytanko, ile trwala wasza pierwsza @ po porodzie? u mnie juz 4 tydzien idzie z przerwami, do tego mam bole caly czas, jakie mialam zazwyczaj tylko pierwszego dnia....
wybieram sie do lekarza juz tydzien, ale nie mam nikogo do opieki nad Mlodym....

a waga ani drgnie....dalej 13 kg do zrzucenia, mniej juz nie moge jesc, a jestem wyczerpana na jakiekolwiek cwiczenia....

u mnie doszly ostatnio problemy z cera mam małe wypryski i buzia od porodu mi sie taka tłusta zrobiła faaak...moze to od tego ze @ brak hym?
poleccie krem dobry matujacy bo ja jestem zielona. Mam garniera z łopianem ale czy on cos da...

Marciaa ja przed ciążą miałam tego typu problemy z cerą, ale szczęśliwie ciąża jakoś to unormowała i obecnie jest całkiem ok, ale kosmetyki mogę polecić bo mam to przetestowane, więc cała seria vichy normaderm jest super - zwłaszcza krem na noc, bardzo fajny był też krem dax perfecta, obecnie mam nivea bo skóra nie wymaga już tak "intensywnej" pomocy, ale miałam też loreal i garnier i bez szału.....

reklama
A ja nadal walcze z 10kg :( i walcze i walcze :/ 20 jakos poszlo a te 10 kg stoi :( jem tylko ryz i rybe i juz mi zle nie moge na to patzrec ale wiem ze pomaga i jem :)

Do góry