reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

powrót do formy:)))

Fiołkowa, ja po cc ciągle mam przeczulicę na brzuchu, a Mała uwielbia wbijać mi nóżki właśnie w to miejsce i to jest okropne! Po operacji kolana, którą miałam 4 lata temu nadal mam przeczulicę na nodze juz troszkę mniejszą, także to powoli zanika....

reklama
Fiołkowa, ja po cc ciągle mam przeczulicę na brzuchu, a Mała uwielbia wbijać mi nóżki właśnie w to miejsce i to jest okropne! Po operacji kolana, którą miałam 4 lata temu nadal mam przeczulicę na nodze juz troszkę mniejszą, także to powoli zanika....
ufff, uspokoiłaś mnie, że to nie ja jedna. Co nie znaczy oczywiście, że się cieszę z tego powodu:no:

a u mnie z waga od samego porodu - 22 kg waga sprzed ciazy - 10 kg no i ciuchy duuuuuuuuzo za duze hehe z rozmiaru 46 na 40-42 zalezy co bo dol mam mniejszy niz gore. W pasie ok 10 cm mniej od odchudzania. Chcialabym jeszcze troche schudnac ale moj K mowi ze juz dosc bo moje cycki :(( sa tragiczne...

Czarnuszka gratuluję:)
Fiołkowa - ja tez mam takie dziwne uczucie jka dotykam brzucha. Tak jakby nie do końca był mój. Fakt, że po porodzie było to bardziej odczuwalne, ale do tej pory jest dosyć nieprzyjemne. Do tego jak mnie młody kopnie to z kolei boli.

Od dzisiaj dieta. Zero slodyczy i kolorowych napojów. Warzywka na parze, miesko gotowane ewentualnie troche ryzu :) Wczoraj wrąbalam pelno babki cytrynowej pare michalkow i loda!!!!! ( od miesiaca nie jadłam slodyczy) masakra:p

CZARNUSZKA GRATULUJE!!!

reklama
ja idę dzisiaj na szybki marsz...na biegaie się nie nadaję jeszczę muszę zacząc ćwiczyc kardio.Potem basen i sauna mmmmmmm i na wieczor spacerek ...dobry plan nie jest zły;-) gdyby tak codziennie to uh :D

Do góry