reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

powrót do formy:)))

Zaczynam dziś dietę Dukana. Mojej Mamie udało się na tym zrzucić parę ładnych kilogramów. Może i mnie się uda?
Dieta nie jest drastyczna, muszę się tylko pilnować, żeby nie skusić się na nic słodkiego, bo to mogłabym jeść tonami:baffled::no::wściekła/y:

reklama
ja nie moge sie zmusic do zadnej diety, w sumie to moglabym przejsc na tą dietke cukrzycową co mialam w czasie ciąży bo na niej w ciąży schudlam 2 kg i juz przez ostatni trymestr nic nie przytylam, a ciągle bylam najedzona, ale jakos nie moge sie zmusic
w tej diecie je sie mniejsze to posilki, regularnie i zdecydowanie mniejsząilosc weglowodanow sie spozywa,

a ja od rana jestem oczywisicie juz po jednej kawce i kubeczku lodow :zawstydzona/y:

A ja będąc u rodziców zważyłam się no i 2 kg mniej:-) jeszcze 1,4 kg i ujrzę upragnioną 5 z przodu. Kilogramy mi schodzą, ale strasznie powoli, ale najważniejsze, że cały czas w dół waga leci.

bo zawsze miałam nieregularnie i brałam mnostwo tabletek...długa historia :) mam nadzieje, ze teraz wszystko sę ureguluje :)
z powodu brak regularnych miesiaczek miałam miesięczną rozbierznośc w terminach porodu:)

z Ł. jednak sitwerdziliśmy, że poczekamy aż Niki skonczy roczek i będziemy się starać o Nataszę ale jeśli przytrafi nam się prędzej będziemy szczelsiwi :)

taki plan to dobry plan :) ...

faktycznie, nie fajnie jest nie wiedziec dokladnie kiedy mniej wiecej ma przyjsc na swiat nasze malenstwo :)

a ja juz prawie tydzien jak powinnam dostac @ i nic, zaczyna mnie cos brzuch pobolewac to moze przyjdzie, najgorsze ze jak jutro niedostane to nie skonczy mi sie do soboty a na wesele idziemy, czy ten okres wogole zrobi mi sie regularny tak jak byl przed ciążą

reklama
Do góry