Ja jej w ciąży nie miałam. Dopiero po porodzie się pojawiła. Ale teraz sprawdziłam i już jej nie ma.Hej dziewczyny! moze juz o tym pisalyscie ale mam pytanie czy zniknela wam juz ta brazowa kreseczka z brzucha?
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Mi nie zniknęła
asia2702
Fanka BB :)
Mi też nie zniknęła.
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Hej dziewczyny! moze juz o tym pisalyscie ale mam pytanie czy zniknela wam juz ta brazowa kreseczka z brzucha?
jeszcze nie do konca niestety. Wkurza mnie bardzo
Co do Azalii to ja też krwawiłam najpierw przez 2 tyg a później po odstępie około 2 tyg miałam juz taka normalną miesiączke przez 5 dni. Teraz mam spokój. Ja mam ochote na seks duuuużą co mojemu M bardzo odpowiada jednak apetyt mam ogromny!!!!! Jutro bede sie ważyc i mamci bo ja nie mam wagi. Az sie boje!!!;-)
czarnuszka gratuluje spadku wagi!! Tylko tak dalej :-)
marela
Podwójna marcóweczka ;)
ja nie miałam tej kreseczki na szczescie CZarnuszka jak Ty to robisz ? moja waga stoi w miejscu, niby to waga sprzed ciązy ale to nie to samo nadal ;(
ionka
Fanka BB :)
dronka- olej męża. sama widzisz, że chudniesz, a to najważniejsze. jeszcze przyjdzie w łaskę ;-)
u mnie czarna kreska zniknęła sama nie wiem, kiedy. chyba tak z dnia na dzień
ja też zbyt często ochoty nie mam, zmęczona jestem, wieczorami chce usiąść i nic nie robić, a tu jeszcze zmywanie w kuchni... więc z amorów najbardziej chcę się przytulić do M. i zasnąć
echhhh chłopy za bardzo nie rozumieją...
ja też zbyt często ochoty nie mam, zmęczona jestem, wieczorami chce usiąść i nic nie robić, a tu jeszcze zmywanie w kuchni... więc z amorów najbardziej chcę się przytulić do M. i zasnąć
Hej dziewczyny! moze juz o tym pisalyscie ale mam pytanie czy zniknela wam juz ta brazowa kreseczka z brzucha?
mi tez jeszcze nie zniknela...
A ja przytylam kilogram.....Nie wiem jak ja to robie, jem o wiele lepiej, zero slodyczy, cwicze, stresa mam-wszystko co powinno dawac spadek wagi, a tu nic!
Y
yra245
Gość
a ja też patrzę i też nie mam, tylko ja miałam bardzo mało widoczną
reklama
U mnie dokładnie to samo. M chociażby nie wiem jak był skonany, to i tak znajdzie ochotę, a ja czasem padam na nos i nie daję rady. Samej jest mi przykro z tego powodu, bo w końcu seks to fajna sprawa, ale wolałabym nie zasnąć w trakciedronka- olej męża. sama widzisz, że chudniesz, a to najważniejsze. jeszcze przyjdzie w łaskę ;-)
Podziel się: