reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

ja niedługo 3 okres i wszystkie już płodne eeeh tak szybko mi to wróciło,

co do wagi w miejscu nadal nic a nic nie spada, chyba przez mój apetyt i brak seksu uhh

reklama
No nie wytrzymuje, ale ja jakoś jeszcze nie mam w ogóle ochoty a zmuszać się nie będę, żeby mi potem wyrzucał udawanie... Jak będę gotowa to ok. A mój M. świra dostaje powoli i mówi że jestem sadystka, bo z cyckami latam na wierzchu a dotknąc się nie daję.

a ja za to wczoraj mialam ochote a moj M zasnal o 8 razem z malym...:wściekła/y:

:eek: ja z moim J nawet w jednym pokoju nie śpimy :-D:-D:-D no ale to dlatego ze bałąbym się że młodego nie usłyszą a po 2 mamy strasznie wielkie łóżko i nie chciałoby mi sie go dzień w dzień składać i rozkładać :-D... ochote na sex mam ale się boję by dzidzi nie zmajstrować, no a zawsze zapominam gumek kupić :sorry:

Ja też ostatnio mam jakby mniejszą ochotę :-( Chyba się boję, że zajdę w ciążę. Mój organizm jeszcze się nie wyregulował po ciąży, wcześniej okres regularny co do dnia, a w czasie owulacji lekki ból brzucha. Teraz ból się pojawia, ale nie mam pewności kiedy będzie.

Dziekuje dziewczynki !!! ale tak na serio to ja poprostu jestem w szoku i w wielkiej zazdrosci ze wazycie po 50-40 kg !!!!!!!!!!!!! ja jakbym tyle wazyla swoja droga to bym chyba umarła na anoreksje hehe bo wysoka jestem :) Ja 87 kg obecnie juz -12 dalej walcze do 65 !

A co do sexu to ja LIBIDO = 0 ! wogole nie mam ochoty !1 za to moj pędzel ( czyt. mąż ) moglby co chwile i coagle przylazi sie tulic no a ja nie moge !! chyba powiem mojej gin ze tak mam tylko ze AZALIA powoduje ze nie ma sie ochoty na sex ...no nic...oze kupie sobie jakis zel durexa albo cos heeh.

JA *******e ale sie wqrwilam na męża:growl::growl: Od wyjscia ze szpitala mam -13kg i zostal mi tylko 1 kg do wagi wyjsciowej i z wielką radościa oznajmiam to mu a on na to:"Taka tłusta byłaś przed ciążą":eek::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Waze teraz 67 troche sie spaslam przed ciaza ale to z 4kg ale nie wygladam grubo:confused2: chyba:sorry: i jestem wsciekla na niego ... az wyszłam bo tak mie zgasił a ja taka bylam szczesliwa ze spodnie zaczely mi wisiec w udach a on tak mnie uraczyl:-(

reklama
Do góry