reklama
No nie wytrzymuje, ale ja jakoś jeszcze nie mam w ogóle ochoty a zmuszać się nie będę, żeby mi potem wyrzucał udawanie... Jak będę gotowa to ok. A mój M. świra dostaje powoli i mówi że jestem sadystka, bo z cyckami latam na wierzchu a dotknąc się nie daję.
a ja za to wczoraj mialam ochote a moj M zasnal o 8 razem z malym...
a ja za to wczoraj mialam ochote a moj M zasnal o 8 razem z malym...
to trzeba było obudzić, mój M. by był zadowolony jak bm go na seksik obudziła i to jeszcze jak
myslisz, ze nie probowalam? to mi tylko odchrapnal...to trzeba było obudzić, mój M. by był zadowolony jak bm go na seksik obudziła i to jeszcze jak
ja z moim J nawet w jednym pokoju nie śpimy no ale to dlatego ze bałąbym się że młodego nie usłyszą a po 2 mamy strasznie wielkie łóżko i nie chciałoby mi sie go dzień w dzień składać i rozkładać ... ochote na sex mam ale się boję by dzidzi nie zmajstrować, no a zawsze zapominam gumek kupić
asia2702
Fanka BB :)
Ja też ostatnio mam jakby mniejszą ochotę :-( Chyba się boję, że zajdę w ciążę. Mój organizm jeszcze się nie wyregulował po ciąży, wcześniej okres regularny co do dnia, a w czasie owulacji lekki ból brzucha. Teraz ból się pojawia, ale nie mam pewności kiedy będzie.
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Dziekuje dziewczynki !!! ale tak na serio to ja poprostu jestem w szoku i w wielkiej zazdrosci ze wazycie po 50-40 kg !!!!!!!!!!!!! ja jakbym tyle wazyla swoja droga to bym chyba umarła na anoreksje hehe bo wysoka jestem Ja 87 kg obecnie juz -12 dalej walcze do 65 !
A co do sexu to ja LIBIDO = 0 ! wogole nie mam ochoty !1 za to moj pędzel ( czyt. mąż ) moglby co chwile i coagle przylazi sie tulic no a ja nie moge !! chyba powiem mojej gin ze tak mam tylko ze AZALIA powoduje ze nie ma sie ochoty na sex ...no nic...oze kupie sobie jakis zel durexa albo cos heeh.
A co do sexu to ja LIBIDO = 0 ! wogole nie mam ochoty !1 za to moj pędzel ( czyt. mąż ) moglby co chwile i coagle przylazi sie tulic no a ja nie moge !! chyba powiem mojej gin ze tak mam tylko ze AZALIA powoduje ze nie ma sie ochoty na sex ...no nic...oze kupie sobie jakis zel durexa albo cos heeh.
JA *******e ale sie wqrwilam na męża Od wyjscia ze szpitala mam -13kg i zostal mi tylko 1 kg do wagi wyjsciowej i z wielką radościa oznajmiam to mu a on na to:"Taka tłusta byłaś przed ciążą" Waze teraz 67 troche sie spaslam przed ciaza ale to z 4kg ale nie wygladam grubo chyba i jestem wsciekla na niego ... az wyszłam bo tak mie zgasił a ja taka bylam szczesliwa ze spodnie zaczely mi wisiec w udach a on tak mnie uraczyl:-(
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja tam azalie wyrzucam do kosza...mam mega duze krawienia...przerzucam sie na plastry skoro juz cycem nie karmie
reklama
Podziel się: