reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

U mnie na razie kilogramy nie spadaja....ech, ale zauwazylam, ze cwiczenia cos daja, bo wchodze w spodnie sprzed ciazy!Widocznie moze pozniej cos ta waga sie ruszy....
A ja wczoraj dostalam @, 3 miesiace po porodzie, mimo ze wylacznie karmie, i to czesto, a do tego biore tabletki, takie bez przerwy. Ale tez nie wiem czy to rzeczywiscie @, bo leci jakby chcialo a nie moglo, i nic mnie nie boli(a zazwyczaj musialam przez pierwsze dni @ lezec z termoforem w lozku!!!).

a moze plamienie przez tabletki? JA BIORE AZALIE tez bez przerwy i 3 dni temu zaczelam troche plamic podobno to normalne:)

A co do wagi ja juz 48 kg.Czyli do wagi sprzed ciazy jeszcze 1kg.Nie cwicze w ogole<len> i wcinam co po padnie a slodyczy maskra!

reklama
Moze rzeczywiscie to nie @, zobaczymy z czasem...
A w ogole gratuluje dziewczyny spadku wagi!!!To chyba musi byc zwiazane z genami, a ja mam te tluste...hehehehe

Moja kolezankatez bierze azalie i dostała okres - obfity i trwał 9dni! Lekarka powiedziała jej,ze ma obowiązkowo po okresie zrobić usg, zeby sprawdzić czy wszystko ok i że mimo krwawienia i tak jst zabezpieczona przed ciążą.
Podobno plamienia (nie okres) w trakcie brania tych tabletek to normalna sprawa.

a ja dostałam okres :) jednak to co miałam wczesniej to tez musial byc okres
no wiec dostalam go teraz po 45 dniach od poprzedniego teraz troszke wiecej tego leci niz ostatnio, ale i tak mniej niz jak przed ciążą no i brzuch ani nic mnie nie boli to nawet lepiej ciekawe czy to sie kiedys zmieni, no i mam nadzieje ze mi sie to wyreguluje bo przed ciążą miałam punktualnie jak w zegarku co 28 dni

reklama
kurcze, babeczki...a ja dalej okresu nie mam:sorry2:

nie wiem czy to już patologia, czy nie - skoczyłam karmić cycem 4 tygodnie temu i dalej nic...

poza tym przeraźliwie zaczęły mi wypadać włosy...normalnie masakra jakaś
nie wiem co z nimi robić

Do góry