reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

Mi też tylko troszkę sadełka na brzuszku zostało, ale zamierzam się za to zabrać:-) mam taki hula hoop z masażerem i od dzisiaj zaczynam nad sobą pracować:-)
co do wagi to nie mam pojęcia ile teraz ważę, bo nie mam w domu wagi, zważę się dopiero u rodziców pod koniec miesiąca

reklama
Ja od tygodnia również dietkuję waga powoli spada :) Wczoraj udało mi się troszkę pojeździć na rowerku treningowym, a dzisiaj rower w plenerze z obciążeniem :-D (13 kg synek w foteliku :-) )

Mnie jeszcze 4kg zostało, ale słodyczy to jem więcej niż w ciaży:-p Okresu jeszcze nie dostałam. Od początku małego dokarmiam butla. Pierwszy raz po porodzie był bez zabezpieczenia, ponioslo nas z M:zawstydzona/y: i teraz się zastanawiam czy czegoś nie narozjabialismy:sorry2:chyba dla świętego spokoju kupię test ciążowy.

U mnie na razie kilogramy nie spadaja....ech, ale zauwazylam, ze cwiczenia cos daja, bo wchodze w spodnie sprzed ciazy!Widocznie moze pozniej cos ta waga sie ruszy....
A ja wczoraj dostalam @, 3 miesiace po porodzie, mimo ze wylacznie karmie, i to czesto, a do tego biore tabletki, takie bez przerwy. Ale tez nie wiem czy to rzeczywiscie @, bo leci jakby chcialo a nie moglo, i nic mnie nie boli(a zazwyczaj musialam przez pierwsze dni @ lezec z termoforem w lozku!!!).

reklama
Własnie dzisiaj stanełam na wadze i schudłam przed szpitalem wazyła,51 a teraz waze 49 takze schudnąc tam idzie,pewnie od zamartwienia sie tez,a co dopiero teraz przez te 3tyg ze mnie moze nic nie zostac.

Do góry