Dziewczyny czy znacie jakis skuteczny sposob na poranione brodawki? Moja corcia tak mocno ciagnie przy jedzeniu, ze jedna piers tak mnie boli, ze juz nie daje rady nia karmic, nawet nie moge dotknac tej brodawki bo strasznie boli
reklama
Dziewczyny czy znacie jakis skuteczny sposob na poranione brodawki? Moja corcia tak mocno ciagnie przy jedzeniu, ze jedna piers tak mnie boli, ze juz nie daje rady nia karmic, nawet nie moge dotknac tej brodawki bo strasznie boli
Ja już kiedyś polecałam dronce nakładki laktacyjne aventu, wyleczyły mi brodawki w dwa dni i to takie popekane do krwi
moniSkaBe
Fanka BB :)
ja smarowalam w szpitau bepanthenem.. niby na ulotce jest napisane, zeby zmywac przed karmieniem.. ale ja nie zmywalam i bylo ok. A super mi brodawki wyleczyl.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
mi ginekolog polecila MALTAN
SylusiaSW
Kochająca:)
Widzę że temat poranionych brodawek powraca ... mi pomagał Maltan i wietrzenie .... ale podobno okłady zimne tez pomagają ukoić ból.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Przede wszystkim pilnuj żeby dziecko głęboko łapało pierś, żeby w buzi była brodawka razem z całą otoczką.No wlasnie zaczelam smarowac bepanthenem, ale kiedys mi nie pomogl, zobaczymy, jak nie pomoze i tym razem to moze sprobuje tych nakladek aventu. Dzieki:*
reklama
magmadzia
Fanka BB :)
Ja już kiedyś polecałam dronce nakładki laktacyjne aventu, wyleczyły mi brodawki w dwa dni i to takie popekane do krwi
No ja też tylko dzięki tym nakładką już nie zwijam się z bólu i mogę stanik założyć i w ogóle, bo wcześniej mnie tak brodawki bolały, że jak coś ich dotykało np. bielizna to myślałam, że umrę. A maści za bardzo mi nie pomogły:-(
Podziel się: