reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

powrót do formy:)))

Dziewczyny czy znacie jakis skuteczny sposob na poranione brodawki? Moja corcia tak mocno ciagnie przy jedzeniu, ze jedna piers tak mnie boli, ze juz nie daje rady nia karmic, nawet nie moge dotknac tej brodawki bo strasznie boli:(

reklama
Dziewczyny czy znacie jakis skuteczny sposob na poranione brodawki? Moja corcia tak mocno ciagnie przy jedzeniu, ze jedna piers tak mnie boli, ze juz nie daje rady nia karmic, nawet nie moge dotknac tej brodawki bo strasznie boli:(

Ja już kiedyś polecałam dronce nakładki laktacyjne aventu, wyleczyły mi brodawki w dwa dni i to takie popekane do krwi

ja smarowalam w szpitau bepanthenem.. niby na ulotce jest napisane, zeby zmywac przed karmieniem.. ale ja nie zmywalam i bylo ok. A super mi brodawki wyleczyl.

No wlasnie zaczelam smarowac bepanthenem, ale kiedys mi nie pomogl, zobaczymy, jak nie pomoze i tym razem to moze sprobuje tych nakladek aventu. Dzieki:*

reklama
Ja już kiedyś polecałam dronce nakładki laktacyjne aventu, wyleczyły mi brodawki w dwa dni i to takie popekane do krwi

No ja też tylko dzięki tym nakładką już nie zwijam się z bólu i mogę stanik założyć i w ogóle, bo wcześniej mnie tak brodawki bolały, że jak coś ich dotykało np. bielizna to myślałam, że umrę. A maści za bardzo mi nie pomogły:-(

Do góry