reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

ja paliłam i to jak smok. Do piatekgo tygodnia jak bylam w ciazy paliłam ale to nie wiedzialam ze jestem w ciazy:)((((
potem totalny odrzut teraz nie pale i juz nie mam zamiaru ..

a mi waga do góry kilogram co sie dzieje, nie jem duzo :(( ograniczam sie maxymalnie mam diete i cooooo :((

Marciaa pewnie woda w organizmie Ci sie zatrzymuje... mało soli jedz :-D

reklama
A u mnie rzecz dziwna:eek: Waga mi podskoczyła o 1 kg, a w pasie, biodrach i udach schudłam, bo wchodzę w kolejne spodnie sprzed ciąży, a te które kupiłam tydzień temu spadają mi z dupska:eek: Bądź tu mądry i pisz wiersze:confused:

ja zamowilam ksiazke doktora Dukana juz pareosob u mnie sie odchudza i niezle im idzie nawet położna mi ją poleciła. od czerwca ruszam bo w lipcu na ślub a ja w jakąs kieckem usze sie wbić :)

a powiedz mi ty tam wykupowalas jakąs diete, czy jestes na forum czy jak to działa??

Nie wykupywałam diety, ale mam tam pamiętnik, forum też tam jest, polecam duże wsparcie :) i motywacja. Dzięki Vitali przed ciążą schudłam 23 kg :) teraz chcę dojść jeszcze niżej do wymarzonej wagi zostało mi 18 kg.

reklama
Dziewczyny jak wasza dieta?? Ja od wczoraj się ograniczam i powiem, że nie jest źle :) Wróciłam na Vitalię i to mi trochę pomaga.

Nie wykupywałam diety, ale mam tam pamiętnik, forum też tam jest, polecam duże wsparcie :) i motywacja. Dzięki Vitali przed ciążą schudłam 23 kg :) teraz chcę dojść jeszcze niżej do wymarzonej wagi zostało mi 18 kg.

Ooooo ja juz -9 kg z Vitalią....znajdz mnie Czarnuszka88 jesem jak tu :))

Do góry