reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja odebralam dzis wyniki krwi i sa ok poza tym ze mam na minusie delikatnie MCHC co swiadczy o niedokrwistosci a to dziwne bo nic na to nie wskzuje...
dziewczyny mam problem ( normalnie po porodzie nie trzymam moczu kurdee masakra (((
dziewczyny mam problem ( normalnie po porodzie nie trzymam moczu kurdee masakra (((
ja odebralam dzis wyniki krwi i sa ok poza tym ze mam na minusie delikatnie MCHC co swiadczy o niedokrwistosci a to dziwne bo nic na to nie wskzuje...
Marciaa ja miałam taki problem że ciągle wydawało mi się że muszę na ubikację siusiu wręcz wydawało mi się że zaraz się posikam a na kibelku tylko kilka kropel. Było to bardzo męczące bo ciagle latałam do ubikacji ale teraz już mija. Przy nietrzymaniu moczu ćwicz dużo mięśnie Kegla, w ubikacji staraj się zatrzymywać strumień moczu. To minie, ale staraj się dużo ćwiczyć dolne partie brzucha by wróciły do dobrej kondycji.
ja z tym moczem mam podobnie, na ogół jest ok ale jak kichne to czuje ze zawsze mi cos poleci, ale wzielam sie i jak siusiam to trenuje moje mięśnie mam nadzieje ze pomoze
a ja dostalam okres juz jakis czas temu i teoretycznie powinnam juz kilka dni temu dostac nowy i narazie go brak
a ja dostalam okres juz jakis czas temu i teoretycznie powinnam juz kilka dni temu dostac nowy i narazie go brak
Mnie sie do okresu nie spieszy. Przy starszej córci dostałam dopiero jak mała miała 9 miesięcy (karmiłam piersią- intensywnie). Ciekawa jestem kiedy teraz dostanę. Przyznam, ze tamta 1,5 roczna przerwa była miła, zwłaszcza jak się ma mocne i bolesne okresy.
a ja sie zaczynam zastanawiac czy to co mialam miesiąc temu to byl okres czy tylko plamienie jakies bo trwało to 5 dni ale bylo bardzo słabe i ani troche nie bolała mnie brzuch tak jak zwykle przy okresie w sumie to bym sie cieszyla jak to nie byl okres i moglabym go jeszcze troche nie dostawac
moniSkaBe
Fanka BB :)
mnie rowniez sie zdarza. jak kichne z reguly.ja odebralam dzis wyniki krwi i sa ok poza tym ze mam na minusie delikatnie MCHC co swiadczy o niedokrwistosci a to dziwne bo nic na to nie wskzuje...
ja okes dostane jak przestane karmic i brac prochy :-)
a co ma karmienie do tego? ja cały czas karmie i okres dostałam... no chyba że prochy Ci blokująmnie rowniez sie zdarza. jak kichne z reguly.
ja okes dostane jak przestane karmic i brac prochy :-)
ja już 4ty dzień krwawie... i to gorzej jak przed ciążą... leje sie ze mnie okropnie bleee i ten ból ech
reklama
Wiesz co ten pierwszy okres po ciąży może być trochę silniejszy i dłuższy. Jeszcze kilka cykli i wszystko sie unormuje.a co ma karmienie do tego? ja cały czas karmie i okres dostałam... no chyba że prochy Ci blokują
ja już 4ty dzień krwawie... i to gorzej jak przed ciążą... leje sie ze mnie okropnie bleee i ten ból ech
Podziel się: