reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

powrót do formy:)))

reklama
:eek: a co ma karmienie do tego? ja cały czas karmie i okres dostałam... no chyba że prochy Ci blokują :sorry:
ja już 4ty dzień krwawie... i to gorzej jak przed ciążą... leje sie ze mnie okropnie bleee i ten ból ech:shocked2:
Karmienie ma dużo do tego, pod warunkiem że się karmi tylko piersią. Można nie mieć miesiączki przez cały okres karmienia.

ale mozna też dostac okres pomimo karmienia cyckiem, zalezy od kobiety.
ja np. nie karmiłam wcale, a okres dostałam dopiero po 3ch miesiącach, a wydawałoby się, że powinnam dużo wcześniej.

a ja karmiłam w pierwszej ciąży przez 9 mies. i jak skończyłam to po 2 ty okres dostałam. A pod koniec karmiłam tylko rano i wieczorem.

Ja od samego początku karmię tylko piersią i dostałam okresu równiutko po 6 tygodiach, krwawiłam jakieś 4-5 dni, tylko nie tak obficie jak przed ciązą, a później znowu krwawiłam po 3 tygodniach, ale tylko 2 dni. A teraz jak narazie nic.

Moja lekarka powiedziała mi, że ona mimo karmienia piersią dostała okres bardzo szybko. U mnie jeszcze nic nie ma i bardzo się cieszę z tego powodu:tak:

no ja karmię cały czas piersią... i myślałam ze jak karmie to okresu nie będzie...a tu od 5dni ze mnie się leje...i to jak:szok:... podpaskę zmieniam średnio co 2h nawet w nocy :shocked2:... mam nadzieje że to się unormuje i później wrócę do krwawień sprzed ciąży...czyli mniej obfitych eeeeeeeech:-D

u mnie ani widu ani słychu...ale przed ciaza u mnie tez był od świeta...może teraz sie wyreguluje
a ja dzis pierwszy raz basen zaliczyłam i odrazu cżłowiekowi lepiej :)
swtwierdzam, ze cellulit mam wiekszy niz w ciazy masakra

reklama
Ja tez juz bym chciala na basen, ale nie mam z kim malego zostawic, a u mnie w miescie na basen to dopiero 4-miesieczniaki wpuszczaja...buuuu
Czekam az do Polski zawitam, to sie w jeziorku lub morzu popluskam!:-)

Do góry