reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

reklama
..ja juz mam drugi okres i owulacji nie mam - żadnego skoku temperaturki, ale nie muszę sie zabezpieczać nawet gdybym miała owulację bo seksu nie uprawiam :(( niestety

Faktycznie, ciekawe stwierdzenie:shocked2: Ten lekarz chyba dawno nie był na żadnym szkoleniu:-p:dry:
a może poprostu moniska mu się podoba i chętnie znowu by ją z brzuchem przyjmował :-D:-D:-D

Nasz synio nosi imię Marcel.:-)Bardziej spotykane niż Dorian ale też nie jakoś super popularne. A dokładniej to Marcel Marek, drugie po tatusiu:tak:

Marcel - ładnie...a DOrian kojarzy mi sie z derialem "Hoży doktorzy" hihihi:-D:-D:-D

Gratuluje Czarnuszka:)
Mi zostało ponad 5 i waga ani drgnie. Ale chciałabym schudnąć więcej bo przed ciażą tez nie byłam szczuplakiem.

czarna a co ty dokładnie robisz że tak chudniesz?!!
ja mam 16 kg do zrzucenia nadal:((

tak wyglądałam przed ciążą:

Załączniki

• Zdjęcie030.jpg
    Zdjęcie030.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 80
  • Zdjęcie0042.jpg
    Zdjęcie0042.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Dziewczyny a jak u was z powrotem do nałogu myślę tu o paleniu bo niektóre przed ciążą paliły? Ja paliłam nałogowo w ciąży oczywiście przestałam od razu ale teraz o niczym innym nie myślę tylko żeby zapalić oczywiście się wzbraniam bo karmię ale niestety chyba jak przestanę to zacznę:no: a myślałam że po takim czasie abstynencji będę wolna od nałogu. A jak to z wami?

Do góry