reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

powrót do formy:)))

karalajna no szanse na dzidzie są..
ja tam sie odrazu zabezpieczam jak pojde do gineksa..
przerwa na dwa lata od porodów :)

Ja o następnej dzidzi myślę tak za trzy lata tzn. żeby urodziła się za 3 lata:tak: Stwierdziliśmy z M że fajnie byłoby nawet jakby był drugi chłopczyk bo mamy jeszcze jedno imie które nam się bardzo podoba:-D ale oczywiście z dziewuszki też będziemy się bardzo cieszyć. Najważniejsze żeby było silne i zdrowe jak Marcelek. Zresztą ja cały czas zostaje przy pierwotnym planie posiadania trójki dzieci ale to trzecie to później tak na odmłodzenie;-)

reklama
Ja to się zastanawiam co powoduje ból szyjki macicy podczas seksu?
Co do odchudzania:nareszcie się zmobilizowałam.7dni na diecie i kilosek spadł!:-D
No i nawet na solarium zaczęłam chodzić,czego nigdy nie robiłam.Powód jest między innymi taki,że 18września chrzcimy Dagulca i przy okazji bierzemy ślub kościelny.Mam zamiar wyglądać 100razy lepiej niż na cywilnym.

Ja to się zastanawiam co powoduje ból szyjki macicy podczas seksu?
Co do odchudzania:nareszcie się zmobilizowałam.7dni na diecie i kilosek spadł!:-D
No i nawet na solarium zaczęłam chodzić,czego nigdy nie robiłam.Powód jest między innymi taki,że 18września chrzcimy Dagulca i przy okazji bierzemy ślub kościelny.Mam zamiar wyglądać 100razy lepiej niż na cywilnym.

gratuluję mobilizacji... ja sie zapusciłam w weekend majowy ale też powoli zaczynam od nowa dietkę... narazie nastawiam sie psychicznie hihi

Na pewno ci się uda.Czasem trzeba kilka razy upaść by porządnie stanąć na nogi.Wiem po sobie:)
oj tak w moim przypadku to swiete slowa - odchudzalam sie przez cale liceum bo w wieku 14 lat okropnie przytylam taki paczek bylam i jakos brak silnej woli bylo , ale jak zobaczylam kasete ze studniowki to tak sie zalamalam ze w ciagu 2-3 miesiacy schudlam ponad 15 kilko. Oczywiscie to bylo glupie odchudzanie co skonczylo sie efektem yoyo ale fajnie wtedy wygladalam ;)
Natomiast tak rozsadnie to schudlam jak juz bylam z moim M i powiedzialam koniec odchudzania - zaczelam jesc slodycze i wszystko niezdrowe i schudlam ale pomogł mi w tym wyjazd w gory i robienie min dwoch tras dziennie co nawet gorali dziwilo ;) bylam wtedy tak zmeczona ze myc sie nie chcialo a co mowic o jedzeniu ;) a ze jestem len i mi sie cwiczyc nie chce to wyciagne chlopa w gory i raz dwa odzyskam figure ;)

Ja o następnej dzidzi myślę tak za trzy lata tzn. żeby urodziła się za 3 lata:tak: Stwierdziliśmy z M że fajnie byłoby nawet jakby był drugi chłopczyk bo mamy jeszcze jedno imie które nam się bardzo podoba:-D ale oczywiście z dziewuszki też będziemy się bardzo cieszyć. Najważniejsze żeby było silne i zdrowe jak Marcelek. Zresztą ja cały czas zostaje przy pierwotnym planie posiadania trójki dzieci ale to trzecie to później tak na odmłodzenie;-)

ja nie mam wielce upodoban jaka płeć :) I chlopcy i dziewczynki fajowe:) ale na pewno chce miec 2 a moze nawet 3 ale to juz pooozniej :))
ajentka zdradz imię :p
my konczymy miesiac juz nie jest niko takim malucki tylko juz facetm i sie robi ale to leci szybko faktycznie

ołrajt!:-) na wadze "6" z przodu, wiec bariera psychologiczna pokonana:-) teraz wierze, ze pojdzie latwiej :tak: w koncu jeszcze tylko 3,5 kg :tak:

reklama
ja nie mam wielce upodoban jaka płeć :) I chlopcy i dziewczynki fajowe:) ale na pewno chce miec 2 a moze nawet 3 ale to juz pooozniej :))
ajentka zdradz imię :p
my konczymy miesiac juz nie jest niko takim malucki tylko juz facetm i sie robi ale to leci szybko faktycznie

hehe no dobra zdradze co mi tam. My z M lubimy imiona tak troche rzadziej spotykane więc jak drugie lub trzecie:-D dziecko będzie chłopcem to będzie nosić imię Dorian:tak:Znałam kiedyś chlopczyka o tym imieniu i bardzo mi się to imię spodobało. Ostatnio rozmawialiśmy o imionach i M powiedział że chciałby żeby jak będzie drugi syn to dać mu imię Dorian. Ja jestem jak najbardziej za.:tak:

Do góry