reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

karalajna no szanse na dzidzie są..
ja tam sie odrazu zabezpieczam jak pojde do gineksa..
przerwa na dwa lata od porodów :)

Ja o następnej dzidzi myślę tak za trzy lata tzn. żeby urodziła się za 3 lata:tak: Stwierdziliśmy z M że fajnie byłoby nawet jakby był drugi chłopczyk bo mamy jeszcze jedno imie które nam się bardzo podoba:-D ale oczywiście z dziewuszki też będziemy się bardzo cieszyć. Najważniejsze żeby było silne i zdrowe jak Marcelek. Zresztą ja cały czas zostaje przy pierwotnym planie posiadania trójki dzieci ale to trzecie to później tak na odmłodzenie;-)

reklama
Ja to się zastanawiam co powoduje ból szyjki macicy podczas seksu?
Co do odchudzania:nareszcie się zmobilizowałam.7dni na diecie i kilosek spadł!:-D
No i nawet na solarium zaczęłam chodzić,czego nigdy nie robiłam.Powód jest między innymi taki,że 18września chrzcimy Dagulca i przy okazji bierzemy ślub kościelny.Mam zamiar wyglądać 100razy lepiej niż na cywilnym.

Ja to się zastanawiam co powoduje ból szyjki macicy podczas seksu?
Co do odchudzania:nareszcie się zmobilizowałam.7dni na diecie i kilosek spadł!:-D
No i nawet na solarium zaczęłam chodzić,czego nigdy nie robiłam.Powód jest między innymi taki,że 18września chrzcimy Dagulca i przy okazji bierzemy ślub kościelny.Mam zamiar wyglądać 100razy lepiej niż na cywilnym.

gratuluję mobilizacji... ja sie zapusciłam w weekend majowy ale też powoli zaczynam od nowa dietkę... narazie nastawiam sie psychicznie hihi

Na pewno ci się uda.Czasem trzeba kilka razy upaść by porządnie stanąć na nogi.Wiem po sobie:)
oj tak w moim przypadku to swiete slowa - odchudzalam sie przez cale liceum bo w wieku 14 lat okropnie przytylam taki paczek bylam i jakos brak silnej woli bylo , ale jak zobaczylam kasete ze studniowki to tak sie zalamalam ze w ciagu 2-3 miesiacy schudlam ponad 15 kilko. Oczywiscie to bylo glupie odchudzanie co skonczylo sie efektem yoyo ale fajnie wtedy wygladalam ;)
Natomiast tak rozsadnie to schudlam jak juz bylam z moim M i powiedzialam koniec odchudzania - zaczelam jesc slodycze i wszystko niezdrowe i schudlam ale pomogł mi w tym wyjazd w gory i robienie min dwoch tras dziennie co nawet gorali dziwilo ;) bylam wtedy tak zmeczona ze myc sie nie chcialo a co mowic o jedzeniu ;) a ze jestem len i mi sie cwiczyc nie chce to wyciagne chlopa w gory i raz dwa odzyskam figure ;)

Ja o następnej dzidzi myślę tak za trzy lata tzn. żeby urodziła się za 3 lata:tak: Stwierdziliśmy z M że fajnie byłoby nawet jakby był drugi chłopczyk bo mamy jeszcze jedno imie które nam się bardzo podoba:-D ale oczywiście z dziewuszki też będziemy się bardzo cieszyć. Najważniejsze żeby było silne i zdrowe jak Marcelek. Zresztą ja cały czas zostaje przy pierwotnym planie posiadania trójki dzieci ale to trzecie to później tak na odmłodzenie;-)

ja nie mam wielce upodoban jaka płeć :) I chlopcy i dziewczynki fajowe:) ale na pewno chce miec 2 a moze nawet 3 ale to juz pooozniej :))
ajentka zdradz imię :p
my konczymy miesiac juz nie jest niko takim malucki tylko juz facetm i sie robi ale to leci szybko faktycznie

ołrajt!:-) na wadze "6" z przodu, wiec bariera psychologiczna pokonana:-) teraz wierze, ze pojdzie latwiej :tak: w koncu jeszcze tylko 3,5 kg :tak:

reklama
ja nie mam wielce upodoban jaka płeć :) I chlopcy i dziewczynki fajowe:) ale na pewno chce miec 2 a moze nawet 3 ale to juz pooozniej :))
ajentka zdradz imię :p
my konczymy miesiac juz nie jest niko takim malucki tylko juz facetm i sie robi ale to leci szybko faktycznie

hehe no dobra zdradze co mi tam. My z M lubimy imiona tak troche rzadziej spotykane więc jak drugie lub trzecie:-D dziecko będzie chłopcem to będzie nosić imię Dorian:tak:Znałam kiedyś chlopczyka o tym imieniu i bardzo mi się to imię spodobało. Ostatnio rozmawialiśmy o imionach i M powiedział że chciałby żeby jak będzie drugi syn to dać mu imię Dorian. Ja jestem jak najbardziej za.:tak:

Do góry